Ez R. Webster Kehr 2013. október 14-én közzétett cikkének fordítása.


3/1. rész: A rák alternatív gyógyászati kezelésének megértése


Az átfogó kép

Minden rákbetegnek figyelmesen tanulmányoznia kell ezt a cikket. Ez a fő cikk, amely a rák túléléséhez szükséges nagyon döntő kérdéseket tárgyal. Ezt a cikket havonta legalább egyszer el kell olvasni az elejétől a végéig.

2002 óta sok ezer beteggel, illetve képviselőikkel voltam kapcsolatban. Sokszor az általam kapott e-mailekben egy javasolt kezelés is volt, amelyet a rákbeteg vagy a képviselője állított össze. Egyes esetekben az általuk javasolt kezelés egyetlen kezelés volt, tehát például répalé, laetril (B17-vitamin), enzimek vagy hasonló.

Íme egy lehetséges ok, amiért valaki egyetlenegy önálló kezelést választ. Tegyük fel, hogy lát egy beszámolót az interneten valakiről, aki répalével meggyógyította az újonnan diagnosztizált májrákját. Hiteles ez a beszámoló? Minden bizonnyal igen. De akkor ez azt jelenti, hogy önmagában a répalé MINDEN rákos beteget meggyógyít?!

Nagyon sok természetes anyag van, amely gyógyítani tudja a lassan növekvő rákfajtákat, ha még nem terjedtek szét nagyon, és a beteg nemrég lett diagnosztizálva, továbbá még soha nem részesült kemoterápiában, sugárkezelésben vagy nagyobb műtétben. De az ilyen rákbetegek nagyon ritkák.

A tipikus mai rákbeteg, aki természetgyógyászati kezeléssel próbálkozik, már jelentős kemoterápián és sugárkezelésen van túl (vagy még mindig kapja), és valószínűleg volt valamilyen nagyobb műtétje.

A rákja már jelentős mértékben szétterjedt, a rák gyorsan terjed, az immunrendszere több okból kifolyólag teljesen tönkrement, rengeteg tejsav van a vérében (ez az egyik fő ok a sok közül, amely miatt a rákbeteg gyenge lehet), a mája és a vére tele van mikroorganizmusokkal, az emésztőrendszere nem nagyon tudja kivonni a tápanyagokat semmilyen ételből a kemoterápia által okozott kár miatt, stb.

Az előrehaladott betegek „egyik lábbal a sírban, másik lábbal egy banánhéjon állnak” (ahogy az USA-ban mondani szokás). A répalé önmagában nem fogja meggyógyítani az ilyen betegeket. Sem a laetril, sem a hidrogén-peroxid – önmagában nem.

Egyetlen önálló rákkezelést választani, bármelyik kezelést önmagában – ez a leggyakoribb hiba, amelyet az alternatív gyógyászatban járatlan rákbetegek elkövetnek. Nem értik, hogy a protokoll erejének és sebességének nagyobbnak kell lennie a rák erejénél és sebességénél.

Ez annyira fontos, hogy még egyszer elmondom: a protokoll erejének és sebességének nagyobbnak kell lennie a rák erejénél és sebességénél.

Ezért kell a személynek már a kezelése elején tudnia, hogy milyen „erejű és sebességű” a protokollja.

Ezenfelül sok alternatív rákkezelés egymással kombinálható. Nagy részében ez a cikk magyarázatot kíván adni arra, hogy miért kell több alternatív rákkezelést is kombinálni a rák kezeléséhez. Vagy azért kombináljuk őket, hogy szinergiába lépjenek, vagy azért, hogy külön-külön feladatokat lássanak el.

Ezen a website-on van néhány nagyon régi cikk, ezért a „kezelés” és a „protokoll” szó használata nem következetes. De elmondom, hogyan kellene használni őket. A „kezelés” egyetlen önálló kezelés, például laetril, enzimterápia, répalé stb. A „protokoll” több „kezelés” kombinációja.

Miért egy „protokollra” van szükség? Ennek az az oka, hogy egy előrehaladott rákbetegnek több különböző területen van szüksége segítségre. Egy „protokollt” úgy kell megalkotni, hogy több különböző területtel foglalkozzon.

Ezenkívül néhány önálló kezelésnek a protokollon belül rendelkeznie kell azzal a hírnévvel, hogy önmagában is gyógyítja a rákot.

Például valaki egyszer megkérdezte tőlem, hogy a Cellect–Budwig-protokoll gyógyított-e már meg rákot. Megneveztem hat olyan kezelést is a Cellect–Budwig-protokollban, amelyek egyenként is gyógyítottak már meg rákot! Az e website-on szereplő legtöbb protokoll szintén több kezelést is tartalmaz; a legtöbbjük már önmagában is gyógyított meg rákot, vagy pedig valamilyen konkrét célt szolgálnak, és ezért szerepelnek a protokollban.

De nem csupán ennyiről van szó. Például, ha valakinek gyorsan terjedő rákja van, akkor kell neki egyetlen erősen lúgosító protokoll (általában véve nem szabad egyszerre egynél több erősen lúgosító protokollt használni, csak a kezelés kezdeti szakaszában, rövid időre) vagy egy vagy több nagy hatásfokú oxigénprotokoll, esetleg mindkettő. Ez arra szolgál, hogy lelassítsa a rák terjedését, hogy a kezelésnek több ideje legyen kifejteni a hatását.

Mielőtt továbbhaladnánk, ejtsünk szót arról, hogy mi okozza a rákot, hogy legyen elképzelésünk arról, hogy hogyan lehet kezelni a rákot.


Mi okozza a rákot?

Az ortodox orvostudomány szeretné elhitetni velünk, hogy a rákot DNS-károsodás okozza. Bár a ráksejtekben lehet DNS-károsodás, a DNS-károsodást valójában ugyanaz okozza, ami a rákot okozza. Más szóval, a DNS-károsodás a rák párhuzamos tünete.

Ha valaki nem érti, miként mikroorganizmusok idézik elő a rákot, olvassa el a „Mi okozza a rákot?” cikket (és aztán jöjjön vissza ehhez a cikkhez). Íme a cikk:

Mi okozza a rákot?

Jegyezzük meg, hogy ha megöljük az összes mikroorganizmust a ráksejteken belül, akkor a ráksejtek visszaalakulnak normális sejtekké. Ha letargikussá tesszük a mikroorganizmusokat, akkor a ráksejtek osztódása lelassul, és a rák terjedése lelassul, így több időt nyerünk a rák gyógyítására.


Fontos megjegyzések az alternatív rákkezelésekről

1. megjegyzés: Ezeket a termékeket és más döntő kérdéseket részletesebben is megtárgyaljuk később ebben a cikkben, illetve más cikkekben.


2. megjegyzés: Az „elektrogyógyászat” kifejezés az alternatív gyógyászatban nagyon-nagyon szelíd elektromos készülékekre utal. Általában a beteg azt sem érzi, hogy a készülék be van kapcsolva. Ne tévesszük össze ezeket a készülékeket az ortodox orvostudomány rendszerint barbár sugárterápiájával. Mindamellett a sugárterápia egyes esetekben hasznos lehet, amikor összezsugorítja a veszélyes daganatokat, és/vagy megállítja a vérzést.


3. megjegyzés: Speciális kezelések lettek megalkotva arra, hogy gyorsan kihúzzák a rákbeteget a veszélyből, és így „időt nyerjenek”, azáltal hogy életben tartják a rákbeteget, hogy az erősebb kezeléseknek (amelyek esetleg nagyon lassan kezdenek el hatni) több idejük legyen a hatásuk kifejtésére. Ne vegyünk meg egy drága „időnyerő” készüléket, ha nem marad elég pénzünk a fő kezelés megvásárlására. A legtöbb rákbetegnek be kell osztania a pénzét, ezért meg kell fontolnia minden cikknek a költségét, mielőtt eldönti, hogy megvesz valamilyen nagyon drága dolgot.


4. megjegyzés: Sok természetgyógyászati központ van világszerte. Némelyik olyan kezeléseket nyújt, amelyek nem használhatók otthon. És persze a legjobbak kiváló tanácsadást nyújtanak. Vannak konzultánsok is, akik segítenek kiválasztani a megfelelő kezelést és a megfelelő gyógyászati központot.

Íme az a cikk, amely felsorol néhány gyógyászati központot, és megtárgyal sok kérdést a természetgyógyászati központokról világszerte:

Válogatás az alternatív gyógyászati központokból


5. megjegyzés: Teljes mértékben tisztában vagyok vele, hogy egyes betegeknek könnyedén futja a legjobb és legerősebb természetes rákkezelésekre (vagy legalábbis meg tudják oldani ezek finanszírozását), a többségnek azonban nem futja a legjobb kezelésekre. Van egy pénzügyi termék, amely lehetővé teszi, hogy halálos rákbetegek megoldják a természetes rákkezelésük finanszírozását. Vannak cégek, amelyek megvásárolják halálos rákbetegek életbiztosítását (pl. a névérték 75%-áért). Ez a pénz biztosíthatja annak finanszírozását, hogy a családtagok megfelelő módon töltsék el az időt a beteggel (pl. együtt utazás), és/vagy megvásároljanak olyan termékeket, illetve ellátogassanak olyan gyógyászati központokba, amelyek esetleg megmentik a beteg életét.

Például tegyük fel, hogy a személynek van egy 200 000 dolláros teljes életre szóló biztosítása és egy 50 000 dolláros időszaki életbiztosítása. Jó eséllyel képesek lehetnek „eladni” az 50 000 dolláros időszaki életbiztosítást (ha át lehet alakítani teljes életre szóló biztosítássá), és elég pénzt szerezhetnek, hogy finanszírozzák az egyik legjobb természetgyógyászati rákkezelést.

A további részleteket lásd a következő cikkben:

Hogyan finanszírozzunk egy kezelést bármiféle pénzkölcsönzés nélkül?


6. megjegyzés: Nagyon is tisztában vagyok annak valóságával, hogy az egészségipari komplexum miatt és sok más okból kifolyólag (például amiatt, hogy a beteg melyik országban lakik) sok rákbetegnek nem futja még az alapvető természetes rákkezelésekre sem.

Írtam két cikket, amelyek segítenek az ilyen betegeknek nagyon hatékony rákkezelésekhez jutni, az anyagi lehetőségeiken belül. Az első a „rém olcsó protokoll” (Dirt Cheap Protocol). Nagyon odafigyelek erre a cikkre, mert alighanem ez a leginkább használt protokoll ezen a website-on, mert annyi embernek nincs meg a pénze valamelyik nagyobb protokollra:

Rém olcsó protokoll

A másik cikk nem egy teljes protokoll, hanem egy egész sor lehetőséget kínál a rákbetegeknek arra, hogy összeállítsák a saját protokolljukat:

Nem drága rákkezelésekEgy alternatív rákkezelés megvalósítandó céljai

Íme a rák természetgyógyászattal való kezelésének fő megvalósítandó céljai.

1. megvalósítandó cél: „időt nyerni” a nem rákos sejtek energizálásával

Vannak specializált rákkezelések, amelyek nagyon hamar hatnak, és „időt nyernek”; életben tartják a rákbeteget, hogy aztán más, erősebb kezeléseknek több idejük legyen, hogy kifejtsék hatásukat. Ez a csúcsprioritás, amikor előrehaladott rákbetegekkel foglalkozunk, és általában hozzátartozik, hogy elektrogyógyászattal és/vagy szupertápanyagokkal energizáljuk a gyenge nem rákos sejteket, mert a nem rákos sejtek nagyon-nagyon gyengék lehetnek. Az is hozzátartozik, hogy nem fogyasztunk olyan ételeket, amelyek táplálják a ráksejteket (pl. tejtermékek, cukor stb.).

Ugyanakkor sok embernek van otthon Quantum Pulse gépe, és igen kis díjért lehetővé teszik a használatát. A következő website további információkat nyújt arról, hogy hol találhatók Quantum Pulse gépek:

Quantum Pulse website

BioCharger inkább a Quantum Pulse-hoz hasonlít, de körülbelül feleannyiba kerül, és esetleg hatásosabb lehet. Ha hozzájut ilyen készülékhez, érdeklődjön a koronakisülés felől, és a koronakisülési funkció használatával egyidejűleg használjon olyan termékeket, mint a klór-dioxid, az ezüstkolloid és a Liph. Íme a website-juk:

BioCharger website

Kevésbé drága lehetőségek az „időnyerésre” többek között az étrend-kiegészítők (ezek használhatók az elektrogyógyászati készülékekkel együtt): D-ribóz, C-vitamin, Vibe ital (a narancssárga palackos), Budwig-étrend, répalé és sok más étrend-kiegészítő, amely segít „táplálni” a nem rákos sejteket. Bármi, ami tápanyagokkal árasztja el a szervezetet, segíteni fog.


2. megvalósítandó cél: „időt nyerni” a rák szétterjedésének lelassításával

A rák szétterjedésének megállítása vagy lelassítása döntő kérdés. Ez az „időnyerés” második része. Ez általában lúgosító protokollokkal történik, vagy olyan lúgosító étrenddel, amely a ráksejtek belsejét lúgossá teszi, és ezzel letargikussá teszi a rák-mikroorganizmusokat, vagy megöli őket. Példák: Cellect, cézium-klorid, kalcium (pl. korallkalcium), árpa, lúgos víz stb.

Ez nagyon döntő kérdés az előrehaladott rákbetegeknél. Lesz erről szó később ebben a cikkben.

Külön cikk készült arról, hogy hogyan lehet gyorsan elkezdeni a rák elleni harcot. Ez a „What To Do Today?” (Mit tegyünk ma?) cikk. Ez a cikk elmondja, hogyan kell beindítani a rákkezelést még MA. Azt is elmondja, hogyan kell átállni a fő rákkezelésre, ahogy elkezdenek megjönni a fő rákkezelés elemei. Íme a cikk:

Mit tegyünk ma?


3. megvalósítandó cél: „időt nyerni” a cachexia leküzdésével

A cachexia (betegség miatti fogyás, legyengülés) egy halálos ciklus: A ráksejtek tejsavat hoznak létre. A tejsav ezután eljut a májba (a véráram tele lesz tejsavval). A májban a tejsav átalakul glükózzá. És persze a glükóz elmegy a ráksejtekbe, és további tejsav keletkezik. E ciklus mindkét oldala (a máj és a ráksejtek) temérdek energiát fogyaszt, ráadásul a vérben lévő tejsav egyebek mellett gyengévé teszi a rákbeteget.

Egy becslés szerint a rákbetegek 40%-át a cachexia öli meg. A kemoterápia abszolút semmit sem tesz a tejsavciklus megállítására.

A vérben lévő tejsavtól való megszabadulás (a tejsav gátolja a nem rákos sejtek tápanyag- és energiafelvételét) általában MSM-mel (metil-szulfonil-metán) történik. Ezen a website-on több MSM-protokoll is található (lásd a bal oldali hasábot a linkekkel, amely e website szinte minden oldalán szerepel).

Egy másik lehetőség, hogy a májat megakadályozzuk a glükóz létrehozásában, a hidrazin-szulfát. Ez a termék szakértői támogatást igényel, mert veszélyes lehet a használata. Minden gyógyszerész tud hidrazin-szulfátot készíteni, de a legjobb folyadék formában megvásárolni az The Wolf Clinic. A szakértői támogatást ehhez rendszerint a Syracuse Clinic (New York állam, USA) nyújtja.

Néhány dolog a tejsavblokád ellenére képes tápanyagokat eljuttatni a nem rákos sejtekhez. Példa lehet erre a C-vitamin (ha nem ütközik egy másik kezeléssel), a D-ribóz és talán más dolgok is.

A D-ribóz, amely minden egészségboltban kapható, és a C-vitamin nagyon fontos, mert át tudnak jutni a tejsavblokádon, és be tudnak juttatni tápanyagokat a nem rákos sejtekbe.

A „Szuper MSM”-protokoll (lásd bal oldali hasáb) kimondottan arra lett létrehozva, hogy megtisztítsa a vért a tejsavtól, és sok rákos sejtet visszaalakítson normális sejtté. Azáltal, hogy megtisztítja a vért a tejsavtól, kevesebb tejsav jut a májba, és így legalább részben megtörik a cachexiaciklus.

Annak, aki Cellect–Budwig-kezelésben vagy bármilyen más olyan kezelésben vesz részt, amely a Budwig-étrendet használja, az „MSM/CS”- vagy a kevésbé drága és nagyobb erejű „MSM/CD”- vagy „MSM/Liph”-protokollt (lásd a bal oldali hasábot) kell használnia.

Miért használná valaki az „MSM/CS”-protokollt a nagyobb hatásfokú és olcsóbb „MSM/CD”-protokoll helyett? Az MSM/CD-ben lévő klór-dioxid nagyon megterheli a gyomrot, ezért túl intenzív egyes betegek számára.

A Liph, amely egy homeopátiás termék, már önmagában is gyógyított meg rákot, így az MSM/Liph-protokoll egyre nagyobb megbecsülésnek örvend. Annyira nem drága, hogy minden más protokollt ki lehet és ki kellene egészíteni vele. Lásd a bal oldali hasábban.

Megjegyzés: Az olvasó esetleg kíváncsi lehet, hogy az immunrendszer építése miért nincs a legmagasabb prioritások között. Valójában ott van.  A Bob Beck-protokoll szintén, de az nem hat olyan gyorsan. Más protokollokhoz alighanem tartozni fognak olyan étrend-kiegészítők, amelyek speciális tápanyagokkal építik az immunrendszert.


4. megvalósítandó cél: biztonságosan és óvatosan megölni a ráksejteket

Sok természetes termék képes biztonságosan megölni a ráksejteket. Jó példa a fukoidán molekula, amely bizonyos márkájú „Fucoidan”-okban nagy mennyiségben megtalálható. Másik példa a laetril (megtalálható a sárgabarackmagbélben), de ez nem annyira hatásos, mint a fukoidán, hacsak nem intravénásan alkalmazzák egy gyógyászati központban.

A lila szőlőben körülbelül egy tucat olyan molekula van, amely meg tudja ölni a ráksejteket. A répalében szintén vannak olyan molekulák, amelyek meg tudják ölni a ráksejteket.

Az immunrendszer az alapvető ráksejtölő. De az ortodox rákkezelések olyan mértékben károsíthatják az immunrendszert, hogy sokkal kevésbé hatékony, mint amilyennek lennie kellene.

Nagyon sok természetes anyag, speciális termék, sőt az elektrogyógyászat is segítheti az immunrendszer építését.  A Bob Beck, amely sokkal lassabban működik, egy másik jó példa.

De a ráksejtek megöléséhez nem kell az immunrendszerre hagyatkozni, hanem közvetlenül is megtehető.

Valóban, a legtöbb természetgyógyászati protokoll egyben ráksejteket is öl, vissza is alakítja a ráksejteket normális sejtekké, és az immunrendszert is felturbózza.

Ez az „időnyerő” protokollok használatának egyik oka, ugyanis az „időnyerő” protokollok életben tartják a pácienst, hogy más kezeléseknek több idejük legyen arra, hogy hatni kezdjenek. Rendszerint ez is célja egy természetgyógyászati kezelésnek.

Egyesek szerint a C-vitamin, a hidrogén-peroxid és az ózon (hogy csupán 3 kezelést említsünk) meg tudja ölni a ráksejteket. Én személy szerint ezt erősen kétlem. A legvalószínűbb, hogy úgy hatnak, hogy megölik a mikroorganizmusokat a ráksejteken belül, és ez aztán lehetővé teszi, hogy a ráksejtek visszaalakuljanak normális sejtekké. Ezt a taktikát tárgyaljuk meg következőként.


5. megvalósítandó cél: visszaalakítani a ráksejteket normális sejtekké

DMSO és az MSM (és néha a méz) gyakran használatos a ráksejtek normális sejtekké való visszaalakítására. Ezt úgy érik el, hogy segítenek a mikroorganizmus-ölő anyagoknak bejutni a ráksejteken belülre, hogy ott megöljék a rákot okozó mikroorganizmusokat (olvasta már a „What Causes Cancer” [Mi okozza a rákot?] cikket, hogy megértse, miről beszélek itt??).

A legtöbb DMSO-protokoll bemutatása megtalálható az Independent Cancer Research Foundation (Független Rákkutatási Alapítvány) website-ján. Kivétel ezalól a „rákgyógyítás egyik napról a másikra” protokoll legújabb, 7. változata, amely ezen a website-on található meg. Az MSM-protokollok (pl. MSM/Liph, MSM/CS stb.) bemutatása ezen a website-on található.

Az enyhe elektrogyógyászat szintén hatékonyan meg tudja ölni a ráksejteken belüli mikroorganizmusokat, úgy, hogy speciális „vivőhullámokat” használ a mikroorganizmus-ölő frekvenciáknak a sejtmembránon való átjuttatására. Megemlítem, hogy csupán egyetlenRife-gép”-márka rendelkezik a szükséges „vivőhullám”-frekvenciával. Ezek a High RF Frequency Generator nevű „Rife-gép”-családba tartoznak. Íme egy forgalmazó ezekhez készülékekhez, ha szeretné látni, milyenek (másolja ki, és illessze be ezt a webcímet egy böngészőbe): www.FrequencyStore.com

Bár körülbelül százféle „Rife-gép” van az interneten, csak a két High RF Frequency Generator készüléknek van olyan erős vivőhulláma és annyiféle frekvenciája, ami a ráksejtek normális sejtekké való visszaalakításához szükséges (pl. akár 8 frekvenciát is tudnak használni egyidejűleg).

A High RF Frequency Generator olyan normalizáló és serkentő frekvenciákat használ, amelyek minden sejtet energizálnak. Ezek a generátorok elsősorban arra szolgálnak, hogy visszaalakítsák a ráksejteket normális sejtekké, és megtisztítsák a vért, a májat stb. a mikroorganizmusoktól.

A többi „Rife-gép”-márkának lehetnek jó hatásai, de a jó hatásaik általában arra korlátozódnak, hogy megölik a mikroorganizmusokat a vérben (amit például a Bob Beck-protokoll és a Hulda Clark Zapper tesz), és megölik a mikroorganizmusokat és más parazitákat a májban, stb.

A High RF Frequency Generator család azonban valójában visszaalakítja a ráksejteket normális sejtekké azáltal, hogy megöli azokat a mikroorganizmusokat, amelyek a ráksejteken belül vannak. Amikor ezek a mikroorganizmusok meghaltak, a ráksejtek visszaalakulnak, és normális sejtek lesznek.


6. megvalósítandó cél: megküzdeni az emésztési nehézségekkel

Különféle tényezők következtében a gyomor és a vastagbél esetleg nem képes minden tápanyagot kivonni az ételekből és az étrend-kiegészítőkből. Ez az emésztőrendszerben tett kár miatt van, amelyet kemoterápia, műtét és sugárkezelés okoz.

Még az olyan embereknek is, akiknek nincs gyomor- vagy vastagbélrákjuk, és/vagy nem volt gyomor- vagy vastagbélműtétjük, a kemoterápia és/vagy a sugárkezelés miatt alig ér valamit az emésztőrendszere. A kemoterápia megöli a gyors növekedésű sejteket, és a gyomorban és a vastagbélben lévő sejtek között sok gyors növekedésű sejt van.

Az elektrogyógyászat (pl. a plazmaerősítős High RF Frequency Generator) messze a legjobb mód ennek leküzdésére, mert az elektrogyógyászatnál nem kell semmit megemészteni a ráksejtektől való megszabaduláshoz!

Bizonyos más protokollok (pl. a DMSO- és MSM-protokollok) nem tartalmaznak semmit, amit emészteni kellene.

Egy speciális és nagy hatású protokoll a „rákgyógyítás egyik napról a másikra” (ez egy DMSO-protokoll) kimondottan olyanok számára készült, akiknek elzáródott a gyomra és/vagy a vastagbele, ezért segít azokon, akiknek a gyomra nem tudja megemészteni az ételeket.

Meg kell említenem, hogy a DMSO-protokollok erős testszagot okoznak több órán át. Emiatt sok rákbeteg (már akinek olyan a munkája, hogy nyilvánosan érintkezik emberekkel) nem használhatja a DMSO-protokollokat.

Volt egy orvos által működtetett gyógyászati központ Atlantában, aki DMSO-t és nagyon kis dózisú kemoterápiát használt (kb. a rendes kemoterápiai dózis 1/10-ét). Kiváló kezelés volt, mert a DMSO lehetővé tette, hogy a kemoterápia a ráksejtekre irányuljon. Azonban az Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrző Hivatal (FDA) bezáratta a központot.

Azért említem ezt, mert mindenkinek, aki még kemoterápiát használ, vagy intravénásan kap C-vitamint, be kell vennie MSM-et (a DMSO közeli rokona, de a testszag nélkül), olyan 30-40 grammot (természetesen az adag fokozatos növelése után), közvetlenül azelőtt, hogy elmegy otthonról a kemoterápiára vagy a C-vitaminra (lásd az „If Still on Chemo or Radiation” [Ha még mindig kemót vagy sugárkezelést kap] cikket a bal oldali hasábban).

Az elektrogyógyászat, különösen a High RF Frequency protokoll, használható az „egyik napról a másikra rákgyógyítás” kiegészítésére, hogy közvetlenül visszaalakítsa a ráksejteket normális sejtekké, megölje a mikroorganizmusokat a szervekben, stb.

Más szóval, használjuk az „egyik napról a másikra rákgyógyítást” plusz a High RF Frequency protokollt, ha a beteg nem tudja megemészteni az ételt.


7. megvalósítandó cél: szakértővel dolgozni

Ennek az elsőnek kellene lennie, de más dolgokat előbbre soroltam, hogy a beteg vagy a gondozó tudjon róla, hogy mit kell keresnie a szakértői támogatásnál.

Például Mike Vrentas támogatja a Cellect–Budwig-protokollt. Bill Henderson támogatja a Bill Henderson-protokollt. The Wolf Clinic támogatja a cézium-klorid-protokollt. A Plasma–Becket Webster Kehr támogatja. Stb.

A rák leküzdése nem próba szerencse alapon történik. Eleve azokkal a szakértőkkel kell KEZDENI, akik sok év tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen.

A gyógyászati központok természetesen alapból nyújtanak szakértői segítséget.


E cikk többi része másik weboldalon található:

Link ennek a cikknek a 2. részéhez