Ez R. Webster Kehr 2013. március 25-én közzétett cikkének fordítása.


3/2. rész: A rák alternatív gyógyászati kezelésének megértése

Link az 1. részhez
Link az 3. részhez

8. megvalósítandó cél: újra „egésszé” tenni a beteget

Mint már említettük, a rákot a gyenge immunrendszer okozza. Az immunrendszer a májban, más szervekben és a vérben lévő mikroorganizmusok miatt gyenge. Tehát hogyan is lehet megszabadulni ezektől a mikroorganizmusoktól?!

Ha valamelyik High RF FRequency Generatort használjuk, és követjük a Független Rákkutatási Alapítvány (Independent Cancer Research Foundation website és elérhetőség) által biztosított útmutatásokat, ezek az útmutatások arra szolgálnak, hogy megszabaduljunk ezektől a mikroorganizmusoktól – más mikroorganizmusok mellett (amelyek például a ráksejteken belül vannak).

De mi a teendő, ha egyik lehetőségre sem futja ezek közül, vagy egy másik protokollt használunk?

Én azt tanácsolnám, hogy két dolgot tegyünk.

Elsőként: használjuk a Bob Beck-protokollt. Ha nem futja ezekre a készülékekre, akkor biztosan képesek vagyunk találni valakit, aki megépíti őket. A készülékrajzok megtalálhatók ezen a website-on, vagy linkek vannak hozzájuk erről a website-ról (lásd a bal oldali hasábot a linkekkel).

Ezek a készülékek eltávolítanak minden mikroorganizmust a véráramból és a nyirokrendszerből, és eltávolítanak sok mikroorganizmust a szervekből.

Másodszor: használnék kombinált máj- és epehólyagtisztítást is. Van egy egyszerű májtisztítás a következő website-on:
Májtisztítás cikk

Ugyanakkor próbálnék Hulda Clark-féle májtisztításokat vagy Hulda Clark-féle parazitatisztításokat is találni. Van egy termékcsalád, amelyben megvannak az ő protokolljai.

Sok website van, amely azt állítja, hogy Hulda Clark Zapperei vannak, de még nem volt időnk, illetve pénzünk, hogy ellenőrizzük, hogy e készülékek közül bármelyik is leküzdi-e az összesfajta májmételyt, orsóférget, galandférget, gombát stb. stb., amelyek a szervekben élnek.

Annak megállapítására is van egy készülék, hogy sikerült-e felszámolni ezeket a mikroorganizmusokat és parazitákat.

Ezt a készüléket a Zyto Corporation gyártja. A Zyto készülékek azonosítani tudják, hogy hol vannak mikroorganizmusok a testben, és milyen mikroorganizmusok ezek. Találnunk kell ilyet a közelünkben, ugyanis csak gyógyászati központokban fordulnak elő. Íme a website-juk:
Zyto Corporation

9. megvalósítandó cél: fenntartani a vér mikroorganizmus-mentességét

Az Independent Cancer Research Foundation úgy véli, hogy a melanóma, a laphámkarcinóma, a szarkóma és a méhrák olyan ráktípusok, amelyek igénylik, hogy a kezelések 12 óránként megtisztítsák a vért a mikroorganizmusoktól. Ezek a ráktípusok a ráksejteken kívülről jövő mikroorganizmusok útján terjednek, és aztán ezek a mikroorganizmusok a véráramban átjutnak valahová máshová, és betelepítenek egy másik rákos részt. Ezért is döntő fontosságú, hogy e ráktípusok esetén fenntartsuk a vér mikroorganizmus-mentességét.

A legtöbb rák így terjedhet szét, illetve a májból vagy a nyirokrendszerből jövő mikroorganizmusok útján. Ezért minden rákbetegnek távol kell tartania a mikroorganizmusokat a véráramból, a májból és a nyirokrendszerből (a májról rövidesen szó lesz).

A rák terjedésének megakadályozása mellett Dr. Bob Beck fizikus bizonyította, hogy ha megtisztítjuk a vért a mikroorganizmusoktól, akkor az immunrendszer felturbózódik. De ez lassú folyamat, és nem ezért soroltuk fel ezt az elemet ebben a részben.

Nem minden rákkezeléscsomagban van olyan alkotóelem, amely eltávolítja a vérben lévő mikroorganizmusokat. Ám mégis gyanítjuk, hogy a legtöbb vagy talán az összes rák legalább részben ilyen módon terjed.

A High RF Frequency Generator készülékek rák esetén való használatának hivatalos útmutatásai (ezek a speciális útmutatások nem részei a rendes útmutatásoknak, hanem e-mailt kell írni az Independent Cancer Research Foundation támogatási csapatának: „cancertutor” az e-mail cím bal oldali része, „mutemail.com” az e-mail cím jobb oldali része – ne feledjük a „@” jelet középen) tartalmazzák ezt a taktikát.

Azonban, még ha nincs is High RF Frequency Generatorunk, attól még fontos megszabadulni a mikroorganizmusoktól; nemcsak az immunrendszer építése céljából, hanem hogy megakadályozzuk a rák továbbterjedését más ráksejtekből, fertőzött fogterületekről, illetve a májból vagy a nyirokcsomókból más helyekre.

A Bob Beck Blood Purifier (Bob Beck-féle vértisztító) a legjobb mód ennek megoldására, ha nincs High RF Frequency Generatorunk, vagy nem használunk Hulda Clark Zappert napi két órában. Lásd a „Bob Beck” linket a bal oldali hasábban (több cikk is kapcsolódik ehhez a protokollhoz).

A fogfertőzésekről nagyon-nagyon specializált és ritka fogorvosoknak kell gondoskodniuk. Még a „biológiai fogorvosok” sem rendelkeznek képesítéssel arra, hogy ezekről a fertőzésekről gondoskodjanak. Vegye fel a kapcsolatot a „Huggins Applied Healing” (Huggins-féle alkalmazott gyógyítás) website-tal, hogy a saját térségében ilyen fogorvost találjon.

Még egy utolsó szót a High RF Frequency Generator készülékekről. A High RF Frequency Generator (10 wattos lineáris erősítővel) készüléket naponta kétszer lehet használni, egyszer délelőtt, egyszer pedig este. Mindig a javasolt számú alkalommal használjuk. A High RF Frequency Generator (plazmacsöves erősítővel) készüléket naponta kétszer lehet használni, függően a használt protokolltól és a betegtől. Egyes betegek kibírják naponta kétszer, egyesek viszont nem.

Akármelyikről is van szó, NE próbáljuk meg naponta kétszer használni, amíg legalább 10 napig nem használtuk a készüléket.

10. megvalósítandó cél: megküzdeni az oxidációs károsodással

A kókuszvíz segít a kemoterápia tüneteinek kezelésében. Az azoknak szóló cikk, akik még mindig kemoterápián vesznek részt (lásd a bal oldali hasábot), részletesen kifejti ezeket a kérdéseket.

11. megvalósítandó cél: megszabadulni a mikroorganizmusoktól stb. a fogterületeken

Annak, hogy annyi mikroorganizmus van az emberek vérében, az egyik oka a „mai modern fogorvos”, akit arra képeznek, hogy biztonságos menedékeket teremtsen a mikroorganizmusok számára, higanyt és más méreganyagokat helyezzen el a szánkban, stb.

Ők természetesen nem így festik le azt, amit tesznek, de valójában ezt teszik.

A fogterületen lévő mikroorganizmusoktól való megszabadulás teljesen más ügy, és elektrogyógyászatot igényel (pl. speciális frekvenciákat a High RF Frequency Generatoron), vagy Dr. Hal Huggins által képzett fogorvosokat. Lásd a következő két fejezetet a fogászati kezelésekről:
A könyv 7. fejezete
A könyv 8. fejezete

12. megvalósítandó cél: megfelelő „rákétrendet” követni

Az, hogy mit eszik és milyen speciális étrend-kiegészítőket fogyaszt a beteg, óriási hatással lehet a túlélésére. Dr William D. Kelley fogorvos 90%-os gyógyulási arányt ért el több ezer rákbetegnél úgy, hogy nem használt semmit, csak egy kiváló étrendet és speciális étrend-kiegészítőket (pl. répalé, fehérjebontó enzimek stb.).

Bár a Kelley-féle protokoll az újabb termékek miatt már csak ritkán használatos, szolgáljon tanulságul arra a rákbetegek számára, hogy a speciális étrend-kiegészítők és a jó rákétrend óriási hatással lehetnek a rákbetegek túlélésére.

Sok rákkezeléscsomagnak része néhány Kelley-féle étrend-kiegészítő, de itt azt akarom kiemelni, hogy a rákbetegnek mindennap répalevet kell innia (egy kis céklalével keverve), és más speciális ételeket kell fogyasztania.

Ha nem a Cellect–Budwig- vagy a Bill Henderson-protokollt csináljuk, akkor a következő cikk egy példa a „nyers koszt”-étrendre:
A rákétrend

Ha nem is használjuk a Cellect–Budwigot, az a 35 dollár vagy ilyesmi összeg, amelyet Mike Vrentas előadásaiért kell fizetni, megéri az árát. Javaslom CD-n megszerezni az előadásokat, mert úgy könnyebb őket újra meg újra meghallgatni. Íme az ő website-ja:
Mike Vrentas előadásai

13. megvalósítandó cél: megküzdeni a fájdalommal és a rák egyéb tüneteivel

A legjobb mód a fájdalom leküzdésére az „All My Pain Is Gone” [Minden fájdalmam megszűnt] szakértőivel való dolgozás:
(A website már nem létezik)

Ezek a szakértők fájdalomtapaszokat és más módszereket használnak a fájdalom leküzdésére.

A Cellect–Budwig, a cézium-klorid, a High RF Frequency Generator elektrogyógyászati készülékek (amelyeknek konkrét frekvenciáik vannak fájdalomra), a TENS-készülékek, a Vibe Machine (most Quantum Pulse-nak hívják) stb., mind segíthet a fájdalom leküzdésében, de a fájdalom leküzdése trükkös dolog lehet.

A TENS-készülékek egyáltalán nem drágák, és nagyon sokat segíthetnek. Azonban a zapperekhez hasonlóan az Independent Cancer Research Foundation-nek nem volt ideje, illetve pénze a különféle márkák kikutatására. Segíthet bármilyen visszajelzés ezekről, legyen akár jó, akár rossz.

DMSO folyadék szintén jól leküzdi a fájdalmat, de ritkán használják, mert erős testszagot okoz (amelyet a beteg nem érez). Lásd a „Rákgyógyítás egyik napról a másikra” cikket ezen a website-on, amelyből megismerhetők a DMSO használatának biztonsági szabályai.

14. megvalósítandó cél: a pajzsmirigy és a jód

A rákkal való megküzdés egyik kulcskérdése a nyirokrendszer kezelése. A jód képes hígítani a nyirokrendszert, és ez döntő fontosságú lehet egy rákkezelésnél.

A legismertebb rákgyógyító orvosok közül három, Dr. Hoxsey, Dr. Gerson és Dr. Moerman mindannyian használtak valamilyen formájú jódot a kezeléseikben. A kálium-jodid a Hoxsey-féle gyógytea egyik kulcseleme volt.

De a test kémiájával és különösen a jóddal való foglalkozás olyan dolog, amit csak szakértőkre kellene bízni. A tanácsadójával való munka során ne felejtse el megkérdezni tőle, hogy milyen jódadagokat javasol.

Íme egy bevezető cikk a hormonokról néhány referenciával. De a végső szót az önnel dolgozó szakértőnek kell kimondania:
A pajzsmirigy, a hormonok és a rák

15. megvalósítandó cél: megküzdeni a potenciális törékeny csontokkal (csontrák)

A csontrákos betegeknek végül „törékeny csontjaik” lehetnek, amelyek könnyen törnek. Ez sokkal veszélyesebb a gerincben lévő rákok esetén, de bármilyen típusú csontráknál veszélyes lehet.

A megoldás egy szakértelemmel összeállított ásványianyag-protokoll, amely védi a csontokat.

A cézium-klorid-protokoll esetén ilyen szakértő Larry, aki ezt a protokollt támogatja.

A Cellect nevű termék, amely a Cellect–Budwig-protokoll része, szintén tartalmazza ezeket az ásványi anyagokat.

Mások fordulhatnak Larryhez vagy egy True Ott nevű szakértőhöz. True Ott elérhetősége:
Mother Earth Minerals

16. megvalósítandó cél: kezelni a daganatokat

Azokat a daganatokat, amelyek önmaguk képesek megölni a beteget, „veszélyes” daganatnak tekintjük. Már adtam egy linket ahhoz a cikkhez, amely a veszélyes daganatok kezeléséről és arról szól, hogy hogyan lehet gondoskodni róla, hogy ne jöjjenek vissza:
Cikk a veszélyes daganatok kezeléséről

Volt olyan időszak, amikor eléggé figyelmen kívül hagytam a daganatokat, hacsak nem nyomódtak neki a test valamilyen létfontosságú részének, például egy artériának, vagy nem befolyásolták a légzést. Ma már nem ez a hozzáállásom.

Bár sok kezelés mindig zsugorítja a daganatokat, mint például az erősen lúgos protokollok, nagyon nagy kihívást jelent teljességgel megszabadulni a daganatoktól.

Olyan esetekben, amikor a daganat mérete fontos, például egy daganat nekinyomódik az epevezetéknek, szükséges lehet a műtét. Bár bizonyos alternatív rákkezelések zsugoríthatják a daganatokat, ez általában lassú folyamat.

A daganatok olyankor is lehetnek halálosak, ha a test nem létfontosságú részeiben vannak. Ilyen például a mellrák. Olyanok lehetnek, mint az eladó, aki egyszerűen nem akar elmenni, és folyton visszajön, és más eladókat is hoz magával.

Az Independent Cancer Research Foundation tisztában van a daganatok kérdésével, és folyamatosan jobb módokat keres a tőlük való végleges megszabadulásra. Ennek a kutatásnak az eredménye volt az, hogy hangsúlyozzuk a májban és a nyirokrendszerben lévő mikroorganizmusoktól való megszabadulást.

Bár a „Herb Healers” website-ról kapható gyógyfüvek teljességgel el tudnak tüntetni felszíni daganatokat vagy közvetlenül a felszín alatti daganatokat, bizonyos esetekben a daganat helyén maradó „lyuk” nagyon csúnya látványt nyújt, és egyesek számára esetleg elfogadhatatlan (de a beteg esetleg túlél a kezelés miatt).

Még a DMSO és szódabikarbóna protokoll is hagyhat forradást. A forradás nem olyan rossz, de a protokoll csak felszíni daganatoknál működik.

Lásd a következő cikket további információkért a daganatok zsugorításával kapcsolatban, de elmondhatom, hogy ez egy főbb kutatási téma az Independent Cancer Research Foundation-nél:
Hogyan lehet zsugorítani a daganatokat

17. megvalósítandó cél: kezelni a beteg lelki beállítottságát

A rákbeteg lelki beállítottsága döntő fontosságú. A rákbeteg rossz lelki beállítottsága jelentősen csökkentheti a túlélési esélyét, mert nincs benne élni akarás.

A családtagoknak és a barátoknak mindig pozitívan kell megfogalmazniuk azt, amit mondanak. Mindig biztatniuk kell a beteget, de úgy, hogy a biztatás ne legyen felszínes.

Ne becsüljük alá a beteg lelki beállítottságának fontosságát. A család és a barátok állandóan tudatában kell, hogy legyenek ennek a kérdésnek.

18. megvalósítandó cél: építeni az immunrendszert

Az immunrendszer építése a prioritások között az utolsó, de nem azért, mert nem fontos, hanem inkább azért, mert olyan sokáig tart megvalósítani. Sok rákbeteget, aki természetes rákkezelésekhez folyamodik, az ortodox orvostudomány már hazaküldött meghalni, és ezeknek a betegeknek gyakran nincs annyi idejük (az életükből), hogy felépítsék az immunrendszerüket, ezért gyorsabban hatni kezdő protokollokra kell összpontosítaniuk.

Akkor miért is szerepel ez a pont a listán? A következő okból: mivel az immunrendszer építése hosszú ideig tart, minél előbb elkezdjük, annál hamarabb erősödik meg az immunrendszer, és járul hozzá a beteg segítéséhez.

A rák visszatérésének (regresszió) megakadályozásában az immunrendszer építése első számú prioritás, tehát előbb vagy utóbb a betegnek szednie kell immunépítőket.

Az immunrendszert építő dolgok között találjuk a Bob Beck-protokollt és több más nagyon erős hatású étrend-kiegészítőt. Bizonyos elektrogyógyászati készülékek, például a High RF Frequency Generator készülékek, majdnem úgy működnek, mint a Bob Beck-protokoll, de attól még segíthet, ha a hivatalos Bob Beck-protokollt is használjuk a vér mikroorganizmusoktól való megtisztítására (amiről Bob Beck bemutatta, hogy felturbózza az immunrendszert).

Számos nagyon jó táplálkozási immunépítő termék létezik, amelyekről sokfelé szó esik ezen a website-on. A szervekben és a vérben lévő mikroorganizmusok eltávolítása valóban erősíti az immunrendszert, viszont az étrend-kiegészítők megadják az immunrendszernek azokat a tápanyagokat, amelyekre az erősebbé váláshoz szüksége van. Íme néhány példa:

Megjegyzések a megvalósítandó célokról

A rák kezelése szó szerint egy versenyfutás. Versenyfutás, hogy vajon a rák megöli-e a beteget, mielőtt a kezelés elég erős lenne ahhoz, hogy megállítsa a rák terjedését, és megállítsa a nem rákos sejtekben keletkező károsodást, stb. A rákkezelésnek erősebbnek kell lennie, mint a rák terjedése. Ezért nem fog soha működni önállóan egyetlenegy kezelés.

Ezenkívül lennie kell valamilyen szinergiának a protokollokban, vagyis a kezelések közül kettő erősítheti egymás hatását. Például az MSM/CS-protokoll és a Bob Beck-protokoll (lásd a bal oldali hasábot) egyaránt megöli a vérben lévő mikroorganizmusokat.

Mit gondol ön: mindkettőt kellene-e használni, vagy csak az egyiket kellene használni?? Gondolkodjon rajta egy kicsit!

Ez a két protokoll hatásosabb együtt, mint külön-külön, tehát szinergikusak. Amikor együtt használjuk őket, segítik egymást gyorsan túljutni a vérben lévő mikroorganizmusok megölésének kulcsfontosságú lépésén, hogy eljussunk a protokollok fontosabb funkcióihoz.

Pontosan ezért hoztam létre egy részt a bal oldali hasábban „Complete Protocols” [Teljes protokollok] címmel. A „teljes protokollok” (pl. a Cellect–Budwig-protokoll, a cézium-klorid-protokoll stb.) többszörös nagy hatékonyságú rákkezeléseket tartalmaznak. Ezek kitűnő példák a teljes rákkezelési protokollokra. Vagy használhatók annak példáiként, hogy hogyan kell összeállítani szinergikus protokollt.

A „Supplemental Treatments” [Kiegészítő kezelések] egyedi kezelések. Ezek közül a „kiegészítő kezelések” közül némelyik része a „teljes protokolloknak”, némelyik pedig nem. Például a plazmaerősítős High RF Frequency Generator készülék bele van építve a Cellect–Budwig és a Plasma–Beck „teljes protokollokba”. Nincs beépítve a Bill Henderson-protokollba, de hozzá lehet tenni (és valószínűleg hozzá is kellene tenni) a Bill Henderson-protokollhoz, például.

Ritka esetekben valamelyik „kiegészítő kezelést” nem jó hozzátenni valamelyik „teljes protokollhoz”, de általában hozzá lehet tenni. Ilyen esetekben figyelmeztetés szerepel, de általában a probléma nem jelent veszélyt, hanem csak valamelyik protokoll esetleg kevésbé hatásossá tesz egy másik protokollt.

Fel kell viszont hívnunk a figyelmet arra, hogy két erősen lúgos protokollt NEM jó kombinálni, mivel ez alkalózist [a vér túlzott lúgossága] okozhat.

Ennek az egésznek az a lényege, hogy nyissunk „össztüzet” a rákra. Például a rém olcsó protokoll [Dirt Cheap Protocol] (amely egy „teljes protokoll”) legalább 14 egyedi rákkezelést tartalmaz, amelyek mind önmagukban is gyógyítottak már meg rákot.

Ez nem jelenti azt, hogy a rém olcsó protokoll például olyan erős, mint a Cellect–Budwig-protokoll (nem az), csupán azért, mert számos nagyon jó kezelést tartalmaz. Előrehaladott rákbetegeknél a rém olcsó protokoll esetleg nem elég erős, hanem lehet, hogy esetleg mindössze erre futja a betegnek. Számos különböző árszint van a „teljes protokollok” között. (Megjegyzés: Erről a website-ról semmit sem árusítunk, csak tudom, hogy a valóságban a rákbetegeknek különbözők az anyagi lehetőségeik.)

Valóban, a költség gyakran probléma. Sok rákbetegnek nem marad már pénze, miután ortodox rákkezelésekben részesült. Ezért is alkottam meg némelyik protokollt, amelyek szó szerint rém olcsók (pl. a „rém olcsó protokoll” nagyon költségkímélő, a „szőlőkúra” pedig ingyenes, hiszen csak a rendes ételek helyébe lép, amelyeket a személy eszik). Sőt még egy „Inexpensive Cancer Treatments” [nem drága rákkezelések] című cikkem is van (lásd a bal oldali hasábban).

Igazság szerint a rém olcsó protokoll talán a leginkább használt protokoll erről a website-ról. Ez nem azért van, mert ez a legjobb protokoll, hanem mert ez a legolcsóbb a nagyon hatásos protokollok közül.

A költségek miatt írtam meg a következő cikket is: „How To Fund Your Alternative Cancer Treatment” [Hogyan finanszírozhatjuk az alternatív rákkezelésünket?]. Vannak rá módok, hogy előrehaladott rákbetegek hozzájussanak az erősebb protokollokhoz szükséges pénzhez, anélkül hogy egyetlen garast is kölcsönbe kapnának, és adósságba kerülnének. Lásd ezt a cikket a bal oldali hasábban.

Nem áll szándékomban lekicsinyelni a pénz fontosságát. Mint mondtam, nem árulok semmit, de azt el kell mondanom, hogy a legnagyobb hatásfokú kezelések nagyon drágák lehetnek. A legdrágább önálló kezelés, amelyet otthoni kezelésekhez jellemzően javaslunk vagy a plazmaerősítős High RF Frequency Generator, amely 25 000 dollárba, illetőleg 4800 dollárba kerül.

De még a táplálkozási protokollok is, ha hosszú időn át használják őket, összeadódva kerülhetnek annyiba, mint egy High RF Frequency Generator. Példa erre a Cellect és a Fucoidan.

Ezért töltöttem annyi időt nem drága protokollok megalkotásával, és ezért próbálok olyan dolgokat találni, amelyeket az Egyesült Államokon kívül élők helyileg meg tudnak szerezni. Sok ország nem engedélyezi olyan dolgok importálását, amelyek gyógyítják a rákot.

Link ennek a cikknek a 3. részéhez