Ez R. Webster Kehr cikkének fordítása.


Hogyan kell megakadályozni a rák visszatérését?

Sokszor előfordult már, hogy rákbetegek meggyógyultak a rákjukból, azaz „remisszióba” kerültek, ám később visszatért a rákjuk, amit „regressziónak” nevezünk.

Láttuk már, hogy olyan embereknek is, akik a világ valamely legjobb ortodox rákkezelő központjába mentek, visszajött a rákjuk.

Például képes-e a kemoterápia építeni az immunrendszert? Nem, hanem inkább tönkreteszi.

Képes-e egy műtét építeni az immunrendszert? Nyilvánvalóan nem.

Képes-e a sugárkezelés építeni az immunrendszert? Nyilvánvalóan nem.

Még azoknak is, akik a legjobb természetgyógyászati központokba mentek el, visszajöhet a rákjuk amiatt, hogy a személy nem képes néhány nap vagy akár néhány hét alatt kezelni a rák „eredendő okát”.

Bár ezek a kezelések minden bizonnyal képesek lehetnek segíteni, és megszabadíthatják az embert sok ráksejttől, és „időt nyerhetnek”, mégis a legjobb megoldás az, hogy egy otthoni használatra alkalmas teljes természetgyógyászati kezelést használunk, amint a beteg hazakerül.

A Cellect–Budwig- vagy a Bill Henderson-protokoll szintén nagymértékben felveszi a küzdelmet a rák „eredendő okával”.

De attól függetlenül, hogy ön épp egy ortodox gyógyászati központbeli kezelést, egy természetgyógyászati központbeli kezelést vagy egy otthoni rákkezelést fejezett-e be, ez a cikk megtárgyal egy négyfázisú rákkezelést, amelynek célja arról gondoskodni, hogy a rák soha ne jöjjön vissza.

Az ön fő kezelése volt az 1. fázis, és most ismerje meg a többi három fázist ebben a cikkben.

A négy fázis

Az 1. fázis protokollja magának a ráknak a kezelése. Példák erre a Cellect–Budwig, a cézium-klorid, az alacsony dózisú kemoterápiával együtt alkalmazott hipertermia (gyógyászati központban végzik), a rém olcsó protokoll stb. Az 1. fázisbeli kezelés kiválasztása a helyzettől függ, tehát például a rák típusától, attól, hogy mennyire terjedt szét, a család költségvetésétől stb. Az 1. fázisbeli protokoll célja életben tartani a beteget és remisszióba juttatni rákbeteget.

A 2., a 3. és a 4. fázisbeli protokoll az, amiről ez a cikk szól. Nagyon konkrét rákkezeléseket kell használni, hogy gondoskodjunk róla, hogy a rák soha ne jöjjön vissza. Ha ön már remisszióban van, akkor kihagyhatja az 1. fázist, és közvetlenül a 2., 3. és 4. fázisra ugorhat.

Amikor kész van ezekkel a fázisokkal, akkor:

 1. Nulla ráksejt lesz a testében.
 2. Nulla mikroorganizmus lesz a testében (kivéve a gyomrát, ahol ezek legtöbbje hasznos). Ez döntő fontosságú az immunrendszer erősítéséhez és a rák visszajövetelének megelőzéséhez.
 3. Nulla tejsav lesz a vérében.
 4. Felturbózott immunrendszere lesz, amely „megeszik” minden újonnan kifejlődő ráksejtet.

Ez hatalmas előnyt biztosít az immunrendszernek ahhoz, hogy távol tartsa a ráksejteket. Azonban szükség van itt egy figyelmeztetésre. Azoknak, akik sok kemoterápiában részesültek, sok hónapra lehet szükségük az immunrendszerük újjáépítéséhez, tehát ne hagyják abba túl hamar ezt a protokollt.

E protokoll elmélete

Gondoljuk meg, hogy mi okozza először is a rákot. Mindenkinek vannak ráksejtek a testében, de az immunrendszerük megakadályozza, hogy a ráksejtek száma kicsússzon az irányítás alól. Mindaddig, amíg a ráksejtek száma és az immunrendszer ereje egyensúlyban van, a személyt valószínűleg nem „diagnosztizálják” rákkal.

Használjunk számokat ennek megvilágítására! Az átlagos személy immunrendszere 50-es értéket ér el egy 100 pontos skálán (ez pontos szám, ahogy azt később látni fogjuk ebben a cikkben), és a ráksejtjeinek számát úgy fogjuk definiálni, hogy 50-nél van egy másik 100 pontos skálán. A dolgok egyensúlyban vannak, és a személyt nem fogják rákkal diagnosztizálni.

Ha történik valami, ami leviszi az immunrendszer pontértékét, vagy felviszi a ráksejtek számának pontértékét, akkor az egyensúly elromolhat, és a ráksejtek száma felülkerekedhet az immunrendszeren, és a személyt végül rákkal diagnosztizálhatják.

Például a dohányzás új ráksejteket hozhat létre a normális sejtek membránjának károsításával és annak lehetővé tételével, hogy a véráramban lévő mikroorganizmusok bejussanak a normális sejtek belsejébe, így lehetővé téve, hogy azok rákosak legyenek (lásd a „Mi okozza a rákot?” cikket, amelynek linkje a bal oldali hasábban található). Vagy a személynek lehet nagyon rossz étrendje, amely szénsavas üdítőből és csokiból/cukorkából áll, és az immunrendszer „pontértéke” leeshet, plusz a ráksejtek elszaporodhatnak.

Sok-sok különböző dolog lehetővé teheti, hogy a ráksejtek felülkerekedjenek az immunrendszeren.

A kemoterápia és a sugárkezelés tovább károsítja a már legyengült immunrendszert.

Egy csúcsszintű gyógyászati központban töltött néhány hét során a legtöbb ráksejt el fog pusztulni, vagy visszaalakul normális sejtté. Ám lehetetlen néhány hét alatt újjáépíteni az immunrendszert. Például a ráksejtek számának pontértéke esetleg leesik 20-ra, ami jó.

Azonban az immunrendszer pontértéke már leeshetett 20-ra, mielőtt az illető a gyógyászati központba ment. Az immunrendszer pontértékét nem lehet néhány hét alatt felemelni 20-ról 50-re. Ezért amikor a személyt hazaküldik, az immunrendszer pontértéke valószínűleg nem lesz nagyobb 25-nél.

Mindenkiben folyamatosan keletkeznek új ráksejtek, így amíg az immunrendszer pontértéke fel nem emelkedik 50-re, a rák végső soron visszatérhet. Ez beletelhet sok hónapba vagy akár évekbe is.

Így tehát az egyensúly nem lett helyreállítva (olyan szintre, ahol az immunrendszer legalább 50-nél van), és a rák visszajöhet. Ezért küldi haza a beteget a legtöbb gyógyászati központ egy „otthoni kezeléssel”.

Csak úgy lehet „meggyógyítani” a rákot, hogy annyira helyreállítjuk az immunrendszer erejét, hogy képes legyen elég alacsonyan tartani a ráksejtek számát, ami nem jelent veszélyt a személy számára.

De határozottan nem ez az egyetlen probléma. Nagyon kevés alternatív rákkezelés veszi fel a küzdelmet a véráramban lévő mikroorganizmusokkal vagy tejsavval. A véráramban lévő mikroorganizmusok között nagy valószínűséggel ott van a „rák-mikroorganizmus” (amely valószínűleg a H. pylori), „megfertőzheti” a normális sejteket, és rákossá teheti őket. Tehát, amíg ezek a mikroorganizmusok ott vannak a véráramban, a rák visszajöhet.

A véráramban lévő összesfajta mikroorganizmus szintén elnyomja az immunrendszert.

A tejsav a ráksejtekben termelődik, de az „élőhelye” a véráram. Bekerül a májba, és a máj irtózatos mennyiségű energiát használ fel, amikor átalakítja ezt a tejsavat glükózzá. Ez a tejsav a májban és a ráksejtekben felhasznált energia miatt megölheti a rákbetegeket. Ezzel a tejsavciklussal (a cachexiaciklussal) fel kell venni a küzdelmet. Az alternatív gyógyászatban szinte sohasem veszik fel vele a küzdelmet.

Háromféle módon lehet felvenni a küzdelmet a tejsavciklussal:

 1. Meggátoljuk a májat abban, hogy átalakítsa a tejsavat glükózzá. Ezt hidrazin-szulfáttal (HS) végezzük. De a HS-t ritkán alkalmazzuk, mert sok biztonsági szabály van a biztonságos használatára.
 2. Meggátoljuk a ráksejteket abban, hogy átalakítsák a glükózt tejsavvá. Erre az az egyetlen mód, hogy megöljük a ráksejteket, vagy visszaalakítjuk őket normális sejtekké. De ennek teljes véghezvitele sok időt igényel.
 3. Kitakarítjuk a tejsavat a véráramból. Ez megakadályozza, hogy a tejsav eljusson a májba. Ez az ebben a cikkben alkalmazott taktika a „szuper MSM”-protokoll használatával.

Az ezen az oldalon szereplő kezelések megtanítják a rákbetegnek – akár gyógyintézeti kezelést, akár otthoni kezelést végzett az 1. fázisban –, hogy hogyan kell elkerülni, hogy valaha is visszajöjjön a rákja, azáltal, hogy eltávolítja a testben lévő összes ráksejtet (a ráksejtek pontértéke 0), és eltávolítja a testben lévő összes mikroorganizmust (ez egy kulcs az immunrendszer felturbózásához jóval 50 fölé).

Ez hosszú ideig tartó folyamat, tehát csak otthon lehet elvégezni.

Hasonlíthatjuk ezt a négyfázisú protokollt ahhoz, hogy mit tenne ön, ha egy tűz nagy kárt tenne a házában. Ha égne a háza, és a tűz gyorsan terjedne, ön:
1. fázis Hívná a tűzoltókat, hogy megmentse a házat.
2. fázis Gondoskodna róla, hogy a parázs el legyen távolítva, nehogy újból lángra lobbanjon a tűz.
3. fázis Amikor a tűz el van oltva, embereket venne fel, hogy kitakarítsák a felfordulást, és elkezdjék újjáépíteni a házat.
4. fázis Jobb füstjelzőket és jobb tűzoltó készülékeket szerelne be az új házába.

Pontosan ezt a négylépéses folyamatot írja le ez a cikk a rákra vonatkoztatva.

Az 1. fázisbeli kezelés lehet gyógyintézeti kezelés (pl. alacsony dózisú kemoterápiával együtt alkalmazott hipertermia, intravénás C-vitamin stb.) vagy otthoni kezelés (pl. a Cellect–Budwig, a cézium-klorid, a Bill Henderson stb.). Az 1. fázisbeli kezelés négy dolog megtételére szolgál:

 1. A rák terjedésének megállítása vagy lelassítása.
 2. A nem rákos sejtek energizálása, hogy ne pusztítsa el őket a rák.
 3. A lehető legtöbb rásejt megsemmisítése.
 4. Az immunrendszer-építés lassú folyamatának megkezdése.

Az 1. fázis a „tűzoltók” által végzett rákkezelés, azaz a fő rákkezelés a rák terjedésének megállítására. Ezek a kezelések ritkán foglalkoznak olyan kulcskérdésekkel, mint a véráramban lévő mikroorganizmusok és tejsav, valamint a máj hosszú távú védelme és az immunrendszer hosszú távú építése.

A 2. fázis eltávolítja a parazsat, nehogy újból lángra lobbanjon a tűz. Ebben a fázisban a „szuper MSM”-protokollt (nagy dózisú MSM és C-vitamin) használjuk, hogy kitisztítsuk a tejsavat, és elkezdjük a véráramban lévő mikroorganizmusoktól való megszabadulás hosszú folyamatát. A májproblémák leküzdésével szintén lehet foglalkozni.

A 3. fázis a Plasma–Beck-protokoll. Ez a protokoll mikroorganizmus-orientált, és eltávolítja a ráksejteken belül, a véráramban és a nyirokrendszerben lévő mikroorganizmusokat. Ez a protokoll megkezdi azt a folyamatot, hogy eltávolítsunk minden rossz mikroorganizmust a testből, és az esetleg megmaradt ráksejteket visszaalakítsuk normális sejtekké (utóbbit a „szuper MSM”-protokoll ezzel egyidejűleg szintén csinálja).

Miért fontos eltávolítani minden mikroorganizmust a véráramból és a nyirokrendszerből? Ennek az az oka, hogy ezek a mikroorganizmusok erősen elnyomják az immunrendszer erejét (ne feledjük, az immunrendszer az a része az „egyensúlynak”, amelyet próbálunk helyrehozni.). A mikroorganizmusok között szinte bizonyosan ott van a „rák-mikroorganizmusok” közül sok, és ez a mikroorganizmus tovább fertőzi a normális sejteket, és új rákos sejteket hoz létre.

Dr. Bob Beck fizikus kimutatta, hogy a véráramban és nyirokrendszerben lévő összes mikroorganizmus eltávolításával az immunrendszer felturbózottá válhat. Az immunrendszer ezután képes megölni az esetleg megmaradt ráksejteket. Az általa használt „halhatatlan vér” kifejezés valójában azt jelenti, hogy az immunrendszer teljes kapacitással üzemel, nem fél kapacitással.

De kétlem, hogy Dr. Beck megértette volna azt, hogy a általa megölt mikroorganizmusok között ott volt a „rák-mikroorganizmus” is.

A Bob Beck-protokollt a 2. fázisban kezdjük el, benne van a 3. fázisban, és ez a fő elem a 4. fázisban.

A „szuper MSM”- és a Bob Beck-protokoll egyértelműen a legfontosabb rákkezelések a világon arra, hogy gondoskodjunk róla, hogy a rák soha ne térjen vissza. A Bob Beck túl lassan működik ahhoz, hogy az 1. fázisba tartozó protokoll legyen. Azért kezdjük el a 2. fázisban, mert 2-3 hónapig tart, mire egyáltalán elkezd hatásossá válni. Ez túlontúl lassú ahhoz, hogy az 1. fázisba tartozó kezelés legyen. Egyszerűen nem lehetséges elég gyorsan építeni az immunrendszert ahhoz, hogy 1. fázisba tartozó kezelés legyen, részben azért, mert ki kell takarítani a testben lévő összes mikroorganizmust ahhoz, hogy egyáltalán elkezdjük újjáépíteni az immunrendszert.

A lényeg ebben a négy fázisban a következő: a rák SOHA nem tér vissza, a beteg immunrendszere minden képzeletet felülmúlóan felturbózódik, és nincs egyetlen ráksejt sem a személy testében.

Ezzel a négyfázisú protokollal elérjük ennek a cikknek a célját, a regresszió elkerülését. Nézzük meg részletesebben az utolsó három fázist.

Bevezetés a 2. fázis alapjául szolgáló elméletbe

A tejsav körülbelül az összes rákbeteg 40%-át öli meg. Valójában ez az arány nem tartalmazza azt az immunrendszerben tett kárt, amelyet a szintén a véráramban lévő mikroorganizmusok okoznak.

Ebben a fázisban két kulcsszerepet játszó protokollt használunk: a „szuper MSM”-protokollt és a Bob Beck-protokollt.

Valójában, mihelyt a 2. fázis elkezdődik, a betegnek el kellene kezdenie a 3. fázist.

Az MSM mintegy porszívóként működik a tejsav számára. Az MSM és a C-vitamin visszaalakítja a ráksejteket normális sejtekké. Így tehát az MSM-et két különböző cél megvalósítására használjuk.
„Szuper MSM”-protokoll

Ha a személy még csinálja a Budwig-protokollt, akkor a „szuper MSM”-protokollban C-vitamin helyett ezüstkolloidot kell használnia az MSM-mel. Lásd az MSM/CS-protokollt [CS = colloidal silver = ezüstkolloid], ahol megtudhatja, hogyan kell elkészíteni az ezüstkolloidot (lásd a bal oldali hasábot).

Ha bármilyen esély van májkárosodásra, a beteg fogyasszon Essiac teát. Az Essiac teát alkotó négy gyógynövény közül kettő kimondottan májvédő hatású:
Essiac tea cikk

3. fázis: a Plasma–Beck-protokoll

A 3. fázis során a betegnek folytatnia kell a 2. fázisbeli kezelést (a „szuper MSM”-protokollt), és minél hamarabb el kell kezdenie a Plasma–Beck-protokollt, miután elkezdte a „szuper MSM”-protokollt.

Viszont a High RF Frequency Generator with plasma amplifier-t (vagy azt helyettesítő készüléket) ne használjuk az MSM és C-vitamin (vagy ezüstkolloid) használatához képest egy órán belül (semelyik oldalról).

Ha a személynek nincs olyan 4600 dollárja, vagy nem engedhet meg ekkora összeget a High RF Frequency Generator with plasma amplifier-ra, akkor bele kell vágnia, és nélküle kell használnia a 3. fázisbeli protokoll többi részét. Ennek a készüléknek a 3. fázisnál az a célja, hogy megölje a mikroorganizmusokat a ráksejteken belül, és ezzel kitakarítsa az esetleges kósza ráksejteket. A Bob Becknél pedig a véráramban is öli a mikroorganizmusokat.

Ha elolvassa a „Mi okozza a rákot?” cikket, tudni fogja, hogy ha egy rákkezelés képes megölni az összes mikroorganizmust, amely a ráksejteken belül van, akkor a ráksejtek visszaalakulnak normális sejtekké.

Ez a rákgyógyítás ideális módja, mert nincs hulladék a halott ráksejtekből, amelyek megterhelnék a májat. Dr. Royal Rife az 1930-as években megölte a ráksejteken belüli mikroorganizmusokat, és visszaalakította ezeket a ráksejteket normális sejtekké. Pontosan ezt teszi a  High RF Frequency Generator with plasma amplifier

Egy rákbeteg testében körülbelül 1 kg mikroorganizmus van a véráramban és a nyirokrendszerben, és a ráksejteken belül is vannak mikroorganizmusok.

A legtöbb 1. fázisbeli protokoll, mint például a Cellect–Budwig, nem nagyon veszi célba a mikroorganizmusok kérdését. Így amikor a páciens végzett az 1. fázis protokolljával, a vére és a nyirokrendszere még mindig tele van tejsavval és mikroorganizmusokkal.

A 3. fázisban a fő hangsúly azon van, hogy felvegyük a küzdelmet az ÖSSZES mikroorganizmussal a testben, és kitisztítsuk az esetleges kósza ráksejteket, amelyek az 1. fázisból még megmaradtak.

A Plasma–Beck felturbózza az immunrendszert (azáltal, hogy a High RF Frequency Generator with plasma amplifier és a Bob Beck-protokoll révén eltávolítja a testben lévő mikroorganizmusokat, amellett, hogy visszaalakítja a legtöbb – ha nem az összes – ráksejtet normális sejtté (a High RF Frequency Generator with plasma amplifier stb. révén).

E protokoll végeredménye: nulla ráksejt, nulla tejsav (az MSM-től), nulla mikroorganizmus és felturbózott immunrendszer.

Ne becsüljük alá ennek a protokollnak az erejét! Bár a két elektrogyógyászati protokoll végzi a munka legnagyobb részét, a táplálkozási részek szintén nagymértékben segítenek.

Legalább 6 hónapig kell ezt a protokollt végezni, hogy időt adjunk a Bob Beck-protokollnak az immunrendszer építésére és a „halhatatlan vér” létrehozására, ami abszolút tiszta vért jelent, mikroorganizmusok és más porontyok nélkül (lásd a Bob Beck-videókat a YouTube-on: a granadai és venturai előadásokat).

4. fázis: a Bob Beck-protokoll és az MSM/CS- vagy a „szuper MSM”-protokoll

Miközben a Bob Beck-protokoll eltünteti a véráramban és nyirokrendszerben lévő mikroorganizmusokat (ezzel végeredményben felturbózva az immunrendszert), szinergikus az MSM/CS- vagy a „szuper MSM”-protokollal is.

A Bob Beck-protokoll úgy építi az immunrendszert, hogy kitisztítja a mikroorganizmusokat a véráramból, az MSM/CS- vagy a „szuper MSM”-protokoll pedig továbbra is kitisztítja a tejsavat és a mikroorganizmusokat, és visszaalakítja az esetleges megmaradt ráksejteket normális sejtekké.

Végeredményben a Bob Beck-protokoll eléggé felturbózza az immunrendszert ahhoz, hogy az immunrendszer fel tudja venni a küzdelmet az esetleges megmaradt ráksejtekkel.

Ezeket a protokollokat legalább egy évig kell használni, MIUTÁN a beteg már „erős remisszióban” van, vagyis a beteg immunrendszere erősnek, a ráksejtek száma pedig alacsonynak tekinthető.

Ha a beteg sok kemoterápiában részesült, akkor ez alatt az időszak alatt folytatnia kell az Essiac teát.

Speciális megjegyzés – Haladó rákelmélet

Íródott egy cikk a haladó rákelméletről, amely áttekinti, hogy a rák-mikroorganizmus sokfélesége hogyan befolyásolhat bizonyosfajta rákkezeléseket. A cikk főként azoknak szól, akik valamilyen lúgos protokollt (tehát például cézium-klorid-, Cellect–Budwig-, szódabikarbóna- vagy kalciumprotokollt) használnak, vagy akik elektrogyógyászatot használnak.

A lúgos és elektrogyógyászati kezelések abszolút pótolhatatlanok az alternatív gyógyászatban, és a legjobb rákkezelések közé tartoznak a földön, de e kezeléseknek a megértése segít megelőzni bizonyosfajta hibákat. Lásd:
Bevezetés a haladó rákelméletbe

Utolsó módosítás: 2012. május 20.