Ez R. Webster Kehr 2013. december 29-én közzétett cikkének fordítása.


1. MEGJEGYZÉS: A hőmérsékletek a fordításban Fahrenheitből át lettek számítva Celsius-fokba.


2/A MEGJEGYZÉS (1. főzési mód): Ne aggódjunk, ha a szódabikarbóna-juharszirup keverék kettéválik. A kulcs az, hogy megtaláljuk a legmagasabb hőmérsékletet (50 fok körül), amelynél a keverék nem ég oda. Ha megtaláltuk ezt a hőmérsékletet, NE AGGÓDJUNK, ha a keverék később kettéválik.

Ha a keverék kettéválik, egyszerűen KEVERJÜK ÖSSZE a szódabikarbónát és a juharszirupot, és melegítsük fel közvetlenül használat előtt.


2/B MEGJEGYZÉS (2. főzési mód):

Melegítsünk fel egy edényben/serpenyőben vizet, amíg nem lesz inkább forró, mint meleg. Tegyünk fölé egy másik edényt/serpenyőt. Kapcsoljuk le a tüzet. Tegyük a szódabikarbónát és melaszt/juharszirupot az edénybe, és keverjük össze. Valószínűleg könnyen, odaégés nélkül összeáll. Ha nem áll össze, akkor egyszerűen melegítsük fel még egy kicsit a vizet, kapcsoljuk le a tüzet, és keverjük össze.


3. MEGJEGYZÉS: Ne használjuk a Kelmun-protokollt önmagában. Minden rákkezelési protokollnál kell, hogy legyen EGY és csakis EGY erősen lúgosító protokoll. A „rém olcsó protokoll nál”, amely egy teljes rákkezelés, a Kelmun-protokoll az erősen lúgos protokoll. De a rém olcsó protokoll, amelyet mindenkinek használnia kellene, aki a Kelmunt használja, egy teljes protokoll, amely több mint egy tucat rákkezelést tartalmaz. Íme egy link a teljes protokollhoz, a rém olcsó protokollhoz:
Rém olcsó protokoll


4. MEGJEGYZÉS: Ha futja rá anyagilag, akkor a rém olcsó protokoll használható a High RF frequency generator-val, amely egy erős elektrogyógyászati protokoll. A High RF frequency generator költsége körülbelül 4500 dollár, ami sok embert megakadályoz majd abban, hogy ezt használja. Ebben a cikkben a High RF frequency generator-t úgy hívják, hogy „High RF Frequency Protocol – Plasma”:


KEZELÉS BESOROLÁSA: Főként azért veszem komolyan ezt a protokollt, mert jó néhány lenyűgöző beszámoló tanúskodik mellette, amelyek különböző forrásokból származnak.

Másrészt azért szerepel ez a protokoll ezen a website-on, mert sok-sok olyan rákbetegbe ütközöm, akiknek nem futja a nagyon hatékony protokollokra (pl. Cellect–Budwig, cézium-klorid, High RF Frequency Generator with Plasma Amplifier, Fucoidan stb.). Ezeknek a betegeknek több olyan nagyon hatásos protokollt kell használniuk, amelyek nagyon olcsók.

Ezt a protokollt NEM szabadna önmagában mint rákkezelést használni, mivel – ahogy az előbb említésre került – kombinálni kell más nem drága rákkezelésekkel. A „rém olcsó protokoll” egy ilyen rákkezelés, és a Kelmun-protokollt használja mint fő lúgosító kezelést. E cikk után olvassa el a következő cikket:
Rém olcsó protokoll (a Kelmun-protokollt is tartalmazza)

Kérem, küldjön nekem egy e-mailt, amikor elkezdi a kezelését, ha ezt a protokollt használja, és számoljon be a tapasztalatáról!! Az e-mail címemhez vivő link e cikk alján található.


Jim Kelmun-féle szódabikarbóna-juharszirup protokoll

Ez a kezelés tiszta, 100%-os juharszirup és alumíniummentes szódabikarbóna kombinálásából áll. A juharszirup célba veszi a ráksejteket (amelyek 15-ször annyi glükózt használnak fel, mint a normális sejtek), és a szódabikarbóna berántódik a ráksejtekbe a juharsziruppal együtt.

Amikor juharszirupot veszünk, vegyünk „B minőségű” juharszirupot. Ha nem kapunk „B minőségűt”, akkor válasszuk a legsötétebb „A minőségűt”, amit megkapunk.

A szódabikarbóna, amely nagyon lúgos, a fő rákellenes anyag. A juharszirup egy „hordozó” a szódabikarbónának a ráksejteken belülre juttatásához.

A szódabikarbónához használt mennyiségek egy lapos TEÁSkanálra vannak megadva, vagy egy nagyon enyhén púpozott TEÁSkanálra.

Más lúgosító protokollok alapján ez a protokoll azoknak a mikroorganizmusoknak a megölése által hat, amelyek a ráksejteken belül vannak. Lásd a „What Causes Cancer” [Mi okozza a rákot?] cikket, amelyhez a bal oldali hasábban adunk meg linket; ebből megértheti, hogy miről beszélek.

Valójában van több különböző rákprotokoll is, amelyek erősen lúgosító termékeket használnak: cézium-kloridot, kalciumot és szódabikarbónát.

A keveréket úgy készítjük el, hogy egy rész jó minőségű szódabikarbónát összekeverünk három rész (tiszta, 100%-os) juharsziruppal egy kis serpenyőben.

Nem teszünk vizet a keverékhez!!

Az Arm & Hammer és Red Mill márkájú szódabikarbóna (javasolt), amelyet most „All Natural”-nak hívnak, megfelelő, „alumíniummentes” márkák. Ne alumíniumedényben vagy -serpenyőben keverjük össze a szódabikarbónát és a juharszirupot!! Csak Pyrex (vagy hasonló) rozsdamentes acél vagy rézedényt használjunk!!

Sőt, ha van bármilyen alumínium konyhai edényünk – DOBJUK EL!! Az alumínium a dementia fő oka.

Keverjük ezt az elegyet fürgén alacsony hőfokon 5-10 percig. Induljunk 50 foknál, és próbáljuk megtalálni a megfelelő hőmérsékletet a tűzhelyen, illetve a magasságot, úgy, hogy addig növeljük vagy csökkentjük a hőmérsékletet, amíg meg nem találjuk az ideális hőmérsékletet ahhoz, hogy az elegy ne égjen oda, és a keverék összeálljon.

Ha a keverék rettenetes ízű, akkor megégettük, ami könnyen megesik. De ha éppen olyan melegen tartjuk, hogy ne égjen oda, akkor a két anyag egyesül, és egészen kellemes íze lesz.

Ezenkívül én egyáltalán nem hűteném a keveréket. És nem készítenék több mint kilenc napra való adagot egyszerre. Ezeket a szabályokat javaslom ahhoz, hogy a keverék ne váljon ketté tároláskor. Egyszerűen hagyjuk szobahőmérsékleten.

Változtassuk meg az étrendünket húsmentesre, és különösképpen cukor- és fehérliszt-mentesre!! Ez azért szükséges, mert azt akarjuk, hogy a ráksejtek a lehető legtöbb szódabikarbóna/juharszirupot használják fel!!

Lásd a „Cancer Diet” [Rákétrend] cikket a bal oldali hasábban, ahol további információkat lehet szerezni a rákétrendről.

Adagolás

Fontos, hogy ne felejtsük el, hogy a keverék csak 1/4 részben szódabikarbóna. Tehát ahhoz, hogy egy TEÁSkanál szódabikarbónát kapjunk, NÉGY TEÁSkanálnyi keveréket kell vennünk.

Fogyasszunk naponta két, három vagy négy TEÁSkanál keveréket. Soha ne egyszerre fogyasszuk ezeket, hanem mindig osszuk el őket legalább húszpercenként.

Induljunk napi egy teáskanállal (a keverékből), és másnap lépjünk feljebb két teáskanálra. Fokozatosan emeljük az adagot napi négy TEÁSkanálnyi keverékre. Nem tanácsos néhány hétnél tovább megmaradni ezen a szinten.

Előrehaladott rákbetegek használhatnak napi 16 TEÁSkanálnyi keveréket, de egy hétnél nem tovább.

Az eredeti cikk, amely közzétette ezt a protokollt

Íme egy link annak az eredeti cikknek egy példányához, amely nyilvánosságra hozta ezt a protokollt:
Eredeti cikk

Utolsó hozzáfűznivalók

Szeretném világossá tenni, hogy nem a fenti cikkre támaszkodva végzem a Kelmun-protokoll támogatását. Tökéletes megértéssel rendelkezem arról, hogy mi okozza a rákot, és a Kelmun-protokoll mögött nagyon megalapozott rákelmélet áll. Emellett megkaptam olyan emberek beszámolóit, akik használták ezt a protokollt.

Ne feledkezzen meg a „rém olcsó protokoll”-ról, amely a Kelmunt használja lúgosító kezelésként (minden természetes rákkezelésben kell lennie valamilyen lúgosító elemnek):
Rém olcsó protokoll (a Kelmunt használja)

E-mail címem:
Az e-mail címem, ha ön ezt a protokollt használja.