Ez R. Webster Kehr 2013. december 8-án közzétett cikkének fordítása.


Ez a cikk oroszul:
Rém olcsó protokoll – orosz

Ez a cikk héberül:
Rém olcsó protokoll – héber


KEZELÉS BESOROLÁSA: Ez az alternatív rákkezelés jó néhány nagyon jól bevált rákkezelésből tevődik össze, amelyek mindegyikének megvásárlása és használata nagyon költségkímélő.

Ez a protokoll kifejezetten azoknak a rákbetegeknek lett megalkotva, akiknek nincsenek olyan anyagi lehetőségeik, hogy fussa nekik a drága protokollokra.

Ám ne becsüljük alá ennek a protokollnak az erejét. A legtöbb alkotóeleme önmagában is gyógyított már meg rákot.

Ezenkívül ez a protokoll komoly rákelméleten alapul. Mindegyik elem után van egy rész „Hogyan működik ez a kezelés?” címmel, amely kifejti, hogyan segítenek az egyes protokollok a rákbetegnek megküzdeni a rákjával.

A protokollban lévő elemek alapján „IV-es stádiumú protokoll”-ként soroljuk be, amely a legmagasabb kategória.

A protokollhoz ingyenes támogatást nyújt Webster Kehr, az Independent Cancer Research Foundation rákkutatója. Lásd e cikk alján a támogatásról szóló információkat.

 


1. figyelmeztetés: Egyszerre csak egy erősen lúgos protokollt használjon.

A személynek egyszerre csak egy erősen lúgos protokollt szabad használnia. Bár ezt a protokollt LEHETSÉGES más protokollokkal egyidejűleg használni, a lúgossági megszorítást figyelembe kell venni.

Például, ha ön JELENLEG HASZNÁLJA a Cellect–Budwigot, cézium-kloridot, Bob Wright-protokollt stb., akkor LEHETSÉGES, HOGY HASZNÁLJA EZT A RÉM OLCSÓ PROTOKOLLT, DE A KELMUN-FÉLE SZÓDABIKARBÓNA/JUHARSZIRUP ÉS A SPÁRGA KIVÉTELÉVEL.

Íme egy teljesebb lista az erősen lúgos termékekről:
szódabikarbóna, Cellect, cézium, kalcium, magas pH-jú víz (9,0 pH vagy e fölött), himalájai só, Real Salt, zöld italok, avokádó, brokkoli, káposzta, zeller, uborka, katáng, fokhagyma, lucerna, Khorasszán-búza, búzafű, árpa- és egyéb füvek, kelkáposzta, petrezselyem, csírák (lucerna, bab, borsó, szója stb.), spenót, spárga, paradicsom, szójadió, szójalecitin, grépfrútmagkivonat és valószínűleg más magok.

E másik protokollok egy részénél a lúgos termék a kulcstermék a protokollban, tehát nem bölcs dolog elhagyni a hozzá tartozó erősen lúgos terméket. Tehát hagyjuk el a Kelmun-protokollt (és a spárgát), amikor a rém olcsó protokollt bármilyen más olyan nagyobb protokollal együtt végezzük, amelyben erősen lúgos anyagok vannak.

Arra is figyeljünk, hogy a rém olcsó protokoll szódabikarbóna/juharszirup része nem tartalmaz tápanyagokat. Például, ha futja rá, és hozzá tudunk jutni, akkor helyettesíthetjük a szódabikarbóna/juharszirupot és a spárgát búzafűvel, mert a búzafűben vannak tápanyagok, a szódabikarbónában/juharszirupban viszont nincsenek.

Ezenkívül SOHA ne használjunk juharszirupot szódabikarbóna nélkül. A juharszirup táplálja a ráksejteket, de ha szódabikarbónával használjuk, akkor döntő szerepe van abban, hogy a szódabikarbóna bejusson a ráksejteken belülre. A juharszirup egy trójai faló a szódabikarbóna számára.

Olvassa el ezt a részt kétszer vagy háromszor is, ha nem világos a logikája.


2. figyelmeztetés: Figyelmeztetések vérhígítók használata (vagy fokozott vérzési hajlam) esetén.

A vérhígítókat használó olyan rákbetegek, akiknek nem futja a nagyon hatékony rákkezelésekre, ellentmondásos helyzetben vannak. A rák túléléséhez szükségük van erre a protokollra, de nem használhatják ezt a protokollt, ha vérhígítókat használnak. Ezért némi kockázatot kell vállalni, ha túl akarják élni a rákot.

A DMSO, MSM, kurkuma/curry, fahéj, cayenne-bors/paprika, gyömbér, zöld tea, zeller stb. stb. stb. – ezek mind képesek hígítani a vért.

Sőt a cayenne-bors (egy teáskanál) javasolt is azoknak, akiknek éppen szívrohamuk van. A DMSO-t (szintetikus változat) kórházakban is használják olyan betegeknél, akiknek stroke-juk volt (mellesleg DMSO-t mindenkinek kellene otthon tartania, aki stroke-nak van kitéve).

Ezenkívül a vérhígítókat használók NE használják a „titkos terméket”, hanem „Ultra Vital Gold”-ot használjanak, mivel hasonlít a „titkos termékre”, de nincs benne vérhígító hatású gyógynövény.

A rákbetegek két lehetőség közül választhatnak, ha vérhígítókat vagy nagy dózisú fehérjebontó enzimeket használnak.

1. lehetőség: NE használják egyik olyan kezelést se az alábbiak közül, amely antioxidáns.

2. lehetőség: Csökkentsék a vérhígító gyógyszereiket, és így használják ezt a protokollt. Ám ehhez LASSÚ ADAGNÖVELÉST KELL ALKALMAZNI e protokoll elemeiből (tehát a rendes adag 1/10-ével kezdeni, és néhány hét leforgása alatt lassan megnövelni minden termék adagját) annak biztosítására, hogy a vérhígító gyógyszer és a természetes vérhígító termékek kombinációja NE okozza a vér túlzott hígulását.

Más szóval, lassan növeljük az e protokollban szereplő olyan elemek „adagját”, amelyek hígítják a vért, és lassan csökkentjük a vérhígító gyógyszerek adagját az arra vonatkozó napi mérések alapján, hogy mennyire híg a vér.

Mondani sem kell, hogy ezt egy egészségügyi szakember előzetes jóváhagyásával és éber felügyelete mellett kell tenni.

Nyilvánvalóan, ha abbahagyjuk ezt a protokollt, akkor el kell kezdenünk ismét a javasolt adagokban használni a vérhígítókat.

Lásd a vérhígítók használata esetén kerülendő dolgok bővebb listáját az alábbi cikkben.
Kerülendő dolgok listája

Lásd még a következő listát, amely olyan szereket sorol fel, amelyek lényegében vérhígítók:
Vérhígítók listája

Azt is meg kell jegyeznem, hogy fokozott vérzési hajlamúak NE használják ezt a protokollt, mert sok minden, ami ebben a protokollban szerepel, enyhe vérhígítóként hat. Nézzék meg inkább a Bill Henderson-protokoll és a Nem drága rákkezelések cikkeket (de ne használjanak gyógynövényeket).


3. figyelmeztetés: Fontos megjegyzés gyenge vagy előrehaladott rákbetegeknek

Olyan rákbetegek, akik már nagyon gyengék vagy nagyon előrehaladottak, döntő fontosságú, hogy ennek a rém olcsó protokollnak és a „Gyenge rákbetegek” cikknek a kombinációját használják. Más szóval, használniuk kell az összes ismeretet MINDKÉT cikkből:
Treatments For Weak Cancer Patients [Kezelések gyenge rákbetegeknek]

Sok esetben a rákbeteg gyengesége (azaz a sejtjeinek gyengesége, akár ráksejtek, akár nem ráksejtek ezek) olyan kritikus, hogy ez képezi az első és legnagyobb prioritást a rák leküzdésénél.


Bevezetés: A rém olcsó protokoll rákra

Mielőtt erről a rákprotokollról olvasna, előbb olvassa el a „Mi okozza a rákot?” cikket, hogy jobban értse az e protokollban foglalt kezelések mögötti elméletet:
Mi okozza a rákot? [el kell olvasni.]

Ahogy a cikk kijelenti, a rákot olyan mikroorganizmusok okozzák, amelyek a ráksejteken BELÜL vannak. Az e protokollban lévő kezelések közül jó néhány kimondottan arra szolgál, hogy megölje a ráksejteken belüli mikroorganizmusokat, és visszaalakítsa a ráksejteket normális sejtekké. Ezt gyorsan és biztonságosan meg lehet tenni.

Bármilyen kezelés, amely juharszirupot, mézet, DMSO-t, MSM-et vagy melaszt használ, arra szolgál, hogy mikroorganizmus-ölő anyagokat juttasson a ráksejteken belülre, hogy megöljék a mikroorganizmusokat a ráksejteken belül. Ezeket használjuk „trójai falóként” a mikroorganizmus-ölő anyagoknak a ráksejtek belsejébe juttatására.

Miért is alkottam meg tehát a „rém olcsó protokollt”?

Sok ezer rákbeteggel foglalkoztam már 2002 óta. Ezeknek az eseteknek nagy százalékában a rákbetegnek nem futotta a legdrágább alternatív rákkezelésekre, vagy nem tudta megszerezni a legerősebb termékeket Amerikából.

Ezeknek a betegeknek nagyon költségkímélő protokollok kombinációját kell használniuk, amelyek egyenként és együttesen is nagyon hatékonyak rák ellen. Ezt valósítja meg ez a protokoll.

Szó szerint ez a protokoll nem más, mint igen hatásos, de rém olcsó alternatív rákkezelések listája. Viszont rengeteg szinergia van beépítve ezekbe a protokollokba, és ettől ez a protokoll sokkal hatásosabb, mint az egyes részei.

Az e kezelésben található egyik protokoll abszolút megkívánt, egyrészt a kiváló elmélet miatt, amely e kezelés hátterében van, másrészt pedig ennek a kezelésnek az eddigi eredményei miatt. Megkívánt, hogy használjuk a DMSO/CD-protokollt (lásd alább). Erősen javasolt továbbá, hogy a beteg fokozatosan növelje a klór-dioxid adagját az alapadag kétszeresére (2x) vagy háromszorosára (3x).


Fontos tisztáznivaló

Néha kapok arra vonatkozó e-maileket rákbetegektől, hogy HÁNYAT kell használniuk a rém olcsó protokollban lévő kezelésekből.

Mint minden „protokollnál”, a személynek mindennap végeznie kell az ÖSSZES egyedi kezelést. Ha ön bármilyen okból nem tud megszerezni egyet vagy kettőt a termékek közül, akkor használja az összes egyedi kezelést, amelyet meg tud szerezni.

Ez a protokoll nem egy svédasztal, hanem egy teljes rákprotokoll. De a valóságban az történik, hogy akik fő rákkezelésükként használják ezt a protokollt, e protokoll elemei közül körülbelül 15-öt fognak használni.


Más nem drága rákkezelésekről szóló cikkek

Mivel ezt az oldalt sokan használják sok különböző országban, meg kell említenem, hogy több ezen a website-on szereplő cikkben szó van olyan nem drága rákkezelésekről és olyan termékekről, amelyeket bármelyik országon BELÜL meg lehet vásárolni. Egyes országok nem engedik meg természetgyógyászati terméket behozatalát, így az ezekben az országokban lakó rákbetegeknek tudniuk kell olyan rákkezelésekről, amelyek beszerezhetők a saját országukon belül.

Íme egy lista olyan cikkekről, amelyekben szó van nem drága termékekről, és ezek közül sok bármelyik országon belül megvásárolható:
Nem drága rákkezelések
Independent Cancer Research Foundation referencia-kézikönyv
Több mint 200 természetes rákkezelés
Több mint 250 természetes rákkezelés
Linkek más természetgyógyászati website-okhoz
Májtisztítás (minden rákbetegnél kötelező)

A bal oldali hasábban is vannak egyedi kezelések, mint például a Black Cumin, Hemp Oil stb. stb., továbbá a honlap második oldalának alján is (lásd különösen: „Links To Key Articles”):
Lásd a bal oldali hasábot és a lenti linkeket


A rém olcsó protokoll

Megjegyzés: Ha egy (+) szerepel a kezelés elején, az azt jelenti, hogy ezek olyan dolgok, amelyeket helyben meg lehet vásárolni, és ezeket a kezeléseket MA el kell kezdeni. Ha egy csillag (*) van a kezelés elején, akkor ez olyan kezelés, amely önmagában is gyógyított már meg rákot. Ha két csillag (**) van ott, az azt jelenti, hogy a kezelésnek két része már önmagában gyógyított meg rákot, stb. Ha egy (!) van ott, az azt jelenti, hogy ez ennek a kezelésnek a két nagyon hatásos „koronaékköve” közül az egyik.


[Újonnan hozzáadva – el kell olvasni]

(*!)(+) Az immunrendszer – béta-glükán

Bármely rákprogram vitathatatlanul legfontosabb része az immunrendszer. Ez a védekezésünk és a felépülésünk kulcsa.

„Ha ön rákbeteg vagy gondozó, ezt abszolút első számú fontossággal kell kezelni. Soha egyetlen rákbeteg sem épült még fel addig, amíg újra jó állapotba nem került az immunrendszere.”
Bill Henderson, Cancer-Free 4th Edition

Ha immunrendszeri kiegészítőt keresünk, válasszuk a tisztaságot és a hatóerőt a kedvező ár helyett. Számos tudományos lap szerint a Transfer Point Beta Glucan messze túlszárnyal minden más versenytársat a piacon (ebbe beletartozik az összes többi immunitási termék, nem csak a többi b-glükán).


Hogyan működik ez a kezelés?

500 mg Transfer Point Beta Glucan doboz

„Amikor a béta-glükán lemegy a nyelőcsövön, bekerül a gyomorba. Tartsuk észben, hogy a béta-glükán egy összetett szénhidrát, természetes páncél, és hogy a gyomorsav egyáltalán nincs rá hatással. Ezután a gyomorból a vékonybélbe kerül. A béta-glükán mikrorészecskéit M-sejtek, azaz mikroredős sejtek (microfold cells) látják meg és fogyasztják el a Peyer-plakkokon belül a vékonybélben. …” Lásd a teljes cikket.
A. J. Lanigan, 2013

[A képre kattintva többet megtudhat.]

1. (*!)(+) A Kelmun-protokoll

Az előrehaladott rákbetegeknek szóló összes természetes rákkezelést meg kell erősíteni egyetlen erősen lúgos protokollal. A lúgosság lelassítja a rák terjedését (valójában lelassítja a rák-mikroorganizmusok gyors osztódásra való képességét). Ez az alapvető fontosságú lúgos protokoll ennél a kezelésnél.

A Kelmun-protokoll szódabikarbóna és juharszirup (esetleg szódabikarbóna és melasz vagy méz) kombinációja. Kiváló rákkezelés önmagában is, és nagyon jól zsugorítja a daganatokat.

Mielőtt továbbolvasna, olvassa el a Kelmun-protokollhoz tartozó részletes leírást, és figyeljen oda szódabikarbóna-juharszirup „keverékre”:
A Kelmun-protokoll

A Kelmun-protokoll fontosságát a lúgossága jelenti. A juharszirup egy trójai faló, amely arra szolgál, hogy bejuttassa a szódabikarbónát a ráksejteken belülre, hogy lelassítsa a rák terjedését, és remélhetőleg megölje azoknak a mikroorganizmusoknak egy részét, amelyek a rákot okozzák. Tehát ez a kezelés két dolgot tesz.

Az emberek azt kérdezik tőlem: „Nem táplálja a juharszirup a ráksejteket?” A juharszirup célja, hogy bejuttassa a szódabikarbónát a ráksejteken belülre. Ezért hívom „trójai falónak”. Nagyon fontos része ennek a protokollnak.

Ne használjunk naponta több mint 1 TEÁSkanál szódabikarbónát (tiszta szódabikarbónát) annak a 4-6 hétnek a folyamán, amikor a beteg a szódabikarbónát használja, rövid időszakoktól eltekintve.

Mivel a szódabikarbóna-juharszirup keverék 1/4-e szódabikarbóna, ez azt jelenti, hogy az „adag” naponta 4 TEÁSkanál a keverékből. Négy TEÁSkanál keverék egyenlő egy TEÁSkanál tiszta szódabikarbónával.

NE tegyünk hozzá ehhez a protokollhoz kalciumot vagy céziumot, mert a szódabikarbóna biztosítja a maximális biztonságos lúgosságadagot. Az alábbiakban használunk citromlevet is, de az nem hoz létre túl sok lúgosságot. És a LIPH sem.

Előrehaladott rákbetegek szedhetnek akár 16 TEÁSkanál KEVERÉKET is naponta, de ezt csak maximum egy hétig tegyék. Azután le kell menniük naponta 4 TEÁSkanál KEVERÉKRE a hat hét hátralévő részében.

Nagyon fontos kiszámítani, hogy mennyi szódabikarbónát szedünk be naponta. Az első hét után a rákbeteg csak naponta EGY TEÁSkanál szódabikarbónát használjon.

6 hét Kelmun után a betegnek két választási lehetősége van.

1. lehetőség: Átváltani a Barefoot-féle kalciumprotokollra korlátlan ideig (2 tabletta naponta):
Barefoot Calcium Protocol (6 hét szódabikarbóna után)

2. lehetőség: Hat hét Kelmun-protokoll, három hétig két kalciumtabletta, oda-vissza, korlátlan ideig.
Például kövessük a következő időrendet:
1. Hat hét Kelmun-protokoll napi egy TEÁSkanál szódabikarbónával hat hétig
2. Három hétig két kalciumtabletta
3. Hat hét Kelmun-protokoll napi egy TEÁSkanál szódabikarbónával hat hétig
4. Három hétig két kalciumtabletta
És így tovább.

A rém olcsó protokollban lévő összes többi protokoll kívánság szerint korlátlanul használható mindennap. A Kelmun azért más, mert annyira erősen lúgos.

FIGYELMEZTETÉS: Hadd tegyem világossá, hogy egyszerre CSAK EGY erősen lúgos protokollt szabad használni. Ne használjunk szódabikarbónát olyan napokon, amikor a következőket használjuk: Cellect (amely céziumot tartalmaz), cézium, kalcium, nagy adagban fogyasztott árpa stb.


FIGYELMEZTETÉS.

Nagyon fontos különbséget tenni 1 TEÁSkanál szódabikarbóna és 1 TEÁSkanál „keverék” között.

16 TEÁSkanál „keverék” annyi, mint 4 TEÁSkanál szódabikarbóna és 12 TEÁSkanál juharszirup. Ezt ne használjuk egy hétnél tovább.

4 TEÁSkanál „keverék” annyi, mint 1 TEÁSkanál szódabikarbóna és 3 TEÁSkanál juharszirup.

Nagyon fontos, hogy ezeket a számokat helyesen tartsuk be, különben túl sok szódabikarbónát szedhetünk, és alkalózist [a vér túlzott lúgossága] kaphatunk.


Hogyan működik ez a kezelés?

Ez a protokoll két dolgot valósít meg. A juharszirup egy trójai faló a szódabikarbónának a ráksejteken belülre juttatásához. Amikor ezt megteszi, a lúgosság lelassítja a mikroorganizmusok szaporodását a ráksejteken belül, azaz lelassítja a rák terjedését.

Ezenkívül a ráksejteken belül a szódabikarbóna sokat megöl a ráksejteken belüli mikroorganizmusokból, ezzel lehetővé téve, hogy a ráksejtek visszaalakuljanak normális sejtekké.

Ráadásul – és sok esetben ez a legfontosabb oldala ennek a protokollnak – a Kelmun kiválóan képes gyorsan zsugorítani a daganatokat.

Ha a daganat külső, vagy közvetlenül a bőr alatt van, lásd a DMSO/CD-protokollt is alább. A DMSO/CD-t a közvetlenül a daganat feletti bőrre és a daganat körüli bőrre kell tenni.


2/a (**) MSM/LIPH-protokoll

Ennek a protokollnak komoly elmélet és lenyűgöző visszajelzések adnak alapot. A LIPH, amely egy homeopátiás protokoll, bejut a ráksejteken belülre, és képes megölni a rák-mikroorganizmusokat, ezáltal visszaalakítva a ráksejteket normális sejtekké. A LIPH nem igényli az MSM-et, hogy bejusson a ráksejteken belülre, mert a ráksejtek úgy gondolják, hogy a LIPH csupán víz. Ám mivel homeopátiás szerről van szó, a víz rezeg, és megölheti a ráksejteken belüli és a véráramban lévő mikroorganizmusokat.

E protokollnak az MSM része valójában nem más, mint szerves kén, és önmagában is kiváló rákkezelés, mivel megfogja az oxigént a vízből, és benyomja a rákos és nem rákos sejteken belülre egyaránt. De az MSM segít a LIPH-nek is bejutni a ráksejteken belülre, hogy megölje a mikroorganizmusokat.

Ennek a protokollnak része még egy kiváló ásványi anyagos étrend-kiegészítő.

Íme a részletes cikk a MSM/LIPH-protokollról:
MSM/LIPH-protokoll

2/b (*) „Titkos termék”

Megjegyzés: Van egy nagyon fontos „titkos termék”, amely nagyon szinergikus az MSM/LIPH-pel, és amelynek említése nincs megengedve számomra ezen a website-on. Íme ennek a terméknek az 5 összetevője:
1. máriatövis- (milk thistle) kivonat, mag
2. víziizsóp- (bacopa) kivonat, víz feletti rész
3. álombogyó (ashwagandha), gyökér
4. zöldtea-kivonat, levél
5. kurkumakivonat, gyökértörzs

1. FIGYELMEZTETÉS: A „titkos termék” pontos „adagja” napi 2 tabletta, egyet reggel bevéve, egyet pedig később a nap folyamán. Az adag NEM TÖBB, NEM KEVESEBB.

2. FIGYELMEZTETÉS: SEMMILYEN gyógynövényt vagy gyógynövénytartalmú terméket nem szabad 2 órán belül fogyasztani azelőtt, illetve azután, hogy egy „titkos termék” tablettát bevettünk. Ez azért van, mert a „titkos termék” meghatározott receptúrán alapul, és bármilyen más gyógynövény vagy zöld tea befolyásolhatja ennek a receptúrának a ráksejteken belülre jutását. Gyógynövények FOGYASZTHATÓK a 2 órás ablakon kívül, a „titkos termék” tabletta beszedése előtt és után egyaránt.

3. FIGYELMEZTETÉS: Egy másik javasolt gyógynövény az artemizinin. Ez önmagában is jó hatásúnak bizonyult. De a fentiek szerint ne fogyasszunk artemizinint a „titkos termékhez” képest 2 órán belül, sem előtte, sem utána. Az artemizinin (azaz egynyári üröm) a legtöbb bioboltban kapható.


Hogyan működik ez a kezelés?

A LIPH megöli a mikroorganizmusokat, és a ráksejtek úgy gondolják, hogy a LIPH csupán víz. Ezért a LIPH önmagában be tud jutni a ráksejteken belülre, hogy megölje a ráksejteken belüli mikroorganizmusokat. Az MSM oxigént juttat minden sejten belülre (ez képes megölni a ráksejteken belüli mikroorganizmusokat), és segít bejuttatni a LIPH-et a ráksejteken belülre.

A „titkos termék” négy gyógynövényt és zöld teát tartalmaz. Ezek közül MIND AZ 5 megöli a rák-mikroorganizmust. Ezenkívül a receptúrát úgy dolgozták ki, hogy bejusson a sejteken belülre. Az artemizinin szintén megöli a rák-mikroorganizmust.


3. Eniva Vibe és/vagy Cellfood Concentrate és/vagy Real Salt

Minden kiváló rákkezeléshez kell egy világklasszis vitamin- és ásványianyag-pótló étrend-kiegészítő a sejtek energizálására. Például a Cellect–Budwig-protokoll a Cellectet és a Budwigot használja erre.

Ennél a protokollnál három választás van a vitaminok és ásványi anyagok bevitelére (a Real Salt csak az ásványi anyagokra), amelyek nem drágák és nagyon jók.

Az egyik dolog, amit a fontos ásványi anyagok tenni tudnak, az a személy életének meghosszabbítása (azaz „időt nyerünk”), vagyis a betegnek sokkal több ideje van kezelni a rákját. Például az Eniva Vibe meghosszabbította már olyan betegek életét, akiknek csak néhány hét volt hátra az életéből.

Ezek a termékek rendkívüli módon energizálják a nagyon gyenge nem rákos sejteket. Ezek a legjobb étrend-kiegészítők rákbetegek számára, amelyekről tudom, hogy gyorsan hatnak, és semlegesítik a beteg helyzetét.

Szedjünk bármilyen adagot ezekből a termékekből, amire futja.

Íme a sok Eniva Vibe-forgalmazó közül az egyik:
Eniva Vibe-forgalmazó

Íme egy „Cellfood Concentrate”-forgalmazó:
Cellfood Concentrate

Íme a „Real Salt” forgalmazója:
Real Salt-forgalmazó


Hogyan működik ez a kezelés?

A ráksejtek meghatározás szerint gyenge sejtek. Mivel gyengék, energiát lopnak az egészséges sejtektől. Az e kezelésben szereplő három dolog mind alapvető tápanyagokat biztosít a gyenge ráksejteknek.

Ha a beteg gyenge, akkor nézze meg a következő cikket is, ahol további ötleteket talál:
Cikk gyenge rákbetegeknek


4. (*) Aloe arborescens

Az Aloe arborescens protokollt egy katolikus pap alkotta meg Brazília egy szegény részén.

Mézből, Aloe arborescensből (az áloé növény egyik faja) és nagyon kis mennyiségben egy hajszálerek megnyitására szolgáló anyagból áll. A protokoll nagyon komoly elméleten alapul, mert a méz egy „trójai faló” a mikroorganizmus-ölő Aloe arborescensnek a ráksejteken belülre juttatásához.

A protokoll már több évtizede létezik Brazíliában és Európában. Természetesen az Egyesült Államokban nem hallani róla, mert a legtöbben az „egészségre” vonatkozó összes információjukat a gyógyszeripartól kapják a médián keresztül.

Ez önmagában egy rákkezelés.

Az adagolása a következő cikkben van megadva:
Aloe arborescens protokoll


Hogyan működik ez a kezelés?

Ahogy mostanra már számítani lehet rá, az Aloe arborescensben lévő méz egy arra szolgáló trójai faló, hogy a mikroorganizmus-ölő áloé növényt, az Aloe arborescenst bejuttassa a ráksejteken belülre.

Milyen jó az Aloe arborescens a mikroorganizmusok megölésében?? Annyira, hogy az AIDS kezelésére használják.

Senki sem tudja, hány tízezer rákbeteg gyógyult már meg a rákból kizárólag e termék receptúrájának használatával.


5. (***)(+) Három mézprotokoll

Mint már említettük, a rák-mikrooorganizmus minden ráksejt belsejében ott van. A méz egy másik olyan termék – az MSM mellett –, amely mikroorganizmus-ölő anyagokat tud bejuttatni a ráksejteken belülre.

Bár a méz már önmagában is gyógyított meg rákot, a méz kombinálása más mikroorganizmus-ölő anyagokkal még hatásosabb kell, hogy legyen.

A protokollnak ebben a részében három olyan protokoll van, amely mézet tartalmaz (naponta akár egy teáskanál a fűszerből, és ezzel megegyező mennyiségű vagy kicsit több méz, ezt ön dönti el):
1. méz és kurkuma (másnaponta, váltogatva a gyömbérrel) (daganatellenes)
2. méz és gyömbér (másnaponta, váltogatva a kurkumával) (daganatellenes)
3. méz és fahéj (mindennap)

A „méz és kurkuma”, illetve a „méz és gyömbér” szedése mindennap, váltogatva történik.

Mind a három cikk képes megölni azokat a rákot okozó mikroorganizmusokat, amelyek a ráksejteken belül találhatók.

Ami a mézet illeti, minél sötétebb színű, annál jobb.

Remélhetőleg a fahéj Vietnamból származik, ahol a legmagasabb a fahéjolaj-tartalma.

Szintén javasolt a Cinnamon Bark, a Young Living cégtől származó fahéj esszenciális olaj (Google-keresővel találhatunk forgalmazót). Ezt a terméket cseppekben mérjük, mert koncentrált.

Végül, mivel a kurkuma gyengén szívódik fel a testben, melegen ajánlom a Meriva márkájút, amely sokkal jobban felszívódik, mint a legtöbb márka. Google-keresővel találhatunk forgalmazót.

Egy másik ajánlott kurkumamárka a 400 mg-os „Super Bio-Curcumin” a Life Extensiontől. Íme egy link:
Life Extension (Super Bio-Curcumin)


Hogyan működik ez a kezelés?

Nyilván a méz a trójai faló ezeknek a gyógynövényeknek és fűszereknek a ráksejteken belülre juttatásához, hogy megöljék a mikroorganizmusokat.

A méz és a kurkuma már önmagában is gyógyított meg rákot.

A méz és a gyömbér már önmagában is gyógyított meg rákot.

A méz és a fahéj már önmagában is gyógyított meg rákot, de nem olyan erős, mint a másik két kombináció.


6. (*!) DMSO/CD (DMSO/klór-dioxid)

A rém olcsó protokoll rákkezelései között két „koronaékkő” van. Ezeknek „*!” szerepel az értékelésében. A Kelmun-protokoll az egyikük, ez pedig a másik.

Ez DMSO-protokoll, vagyis a DMSO-t összekeverjük klór-dioxiddal (általában), és bedörzsöljük a bőrbe a daganaton vagy a daganat, illetve a ráksejtek fölött. A DMSO nemcsak a bőrön viszi át a klór-dioxidot, hanem a ráksejteken belülre is beviszi.

Valójában nem igazán számít, hogy hová dörzsöljük a DMSO-t és a klór-dioxidot, a DMSO megtalálja a ráksejteket.

Amikor a DMSO eljut a ráksejtekhez, a klór-dioxid megöli a mikroorganizmusokat a ráksejteken belül, és a ráksejtek visszaalakulnak normális sejtekké.

Jegyezzük meg, hogy egy daganat csupán 1 percent-nyi ráksejtből áll, a daganat többi része pedig olyan szövet, amely próbálja körülvenni a ráksejteket. Tehát ez a protokoll nem feltétlenül zsugorítja gyorsan a daganatokat, ám eltünteti a ráksejteket.

Azt is jegyezzük meg, hogy van néhány szigorú biztonsági szabály a DMSO használatakor. Például a DMSO sohasem érintkezhet műanyaggal (kivéve azt a műanyag palackot, amelyben forgalmazzák, ha műanyag palackban forgalmazzák), sohasem érintkezhet ruhával, stb. Nagyon figyeljünk oda a biztonsági szabályokra.

Egy másik szabály, hogy antioxidánsok, köztük a citromlé (amely C-vitamin antioxidánst tartalmaz), nem használhatók a DMSO/CD előtt vagy után egy órán belül. Az antioxidánsok semlegesíthetik a klór-dioxidot, de a DMSO rendben van, mert hozzákötődik a klór-dioxidhoz.

FIGYELEM – FIGYELEM: A klór-dioxidot MINDEN HASZNÁLATNÁL FRISSEN KELL ELKÉSZÍTENI. A klór-dioxid nem folyékony, hanem gáznemű, és az elkészítésétől számított fél órán belül elillan.

Ennek a protokollnak két változata van. Az első változat olyan újonnan diagnosztizált rákbetegek számára van, akiknek nem gyorsan terjedő típusú rákjuk van. A második változat előrehaladott rákbetegek számára van.

Olyan újonnan diagnosztizált rákbetegek esetén, akiknek nem gyorsan terjedő típusú rákjuk van, lásd a következő cikket:
DMSO/CD-cikk (3/1. rész)

Az előrehaladott rákbetegek a DMSO/CD-protokoll nagyon erős változatát igénylik, amelyet „Perfect Storm” (tökéletes vihar) rákkezelésnek hívnak. Íme a „Perfect Storm protokollt” bemutató cikk:
Perfect Storm protokoll (nagy dózisú DMSO/CD)

A Perfect Storm egy másik verzióját Log Cabin protokollnak (fakunyhó protokoll) hívják. Annyiban hasonlít a Perfect Stormhoz, hogy tekintélyes számú olyan dolog van benne, amelyek megölik a ráksejteken belüli mikroorganizmusokat, de rugalmasabb, és többféle dolgot tartalmaz. Viszont a Log Cabin protokoll egy teljes rákkezelés, és felváltja a rém olcsó protokollt. Íme a Log Cabin protokoll:
Log Cabin protokoll (teljes kezelés)


7. (*)(+) Spárga (azoknak, akik nem használnak vérhígítókat)

A spárgáról újra meg újra bebizonyosodik, hogy önmagában is kiváló rákkezelés.

A spárga rákkezelésként való használatához tegyük a következőket:
1. Főzzük meg a spárgát.
2. Pürésítsük a spárgát.
3. Szedjünk NYOLC EVŐkanállal naponta KÉTSZER.

1. megjegyzés: A beteg 16 evőkanállal (azaz egy pohárral) fog fogyasztani az egész nap során.

2. megjegyzés: Azokon a napokon, amikor 1 pohár spárgát fogyasztunk, ne fogyasszunk semmi szódabikarbónát vagy juharszirupot, mert az már túl lúgos lehet aznapra.


Hogyan működik ez a kezelés?

Sok website – köztük az ortodox Snopes website – azt állítja, hogy a spárga nem gyógyítja a rákot. Ám a tény az, hogy igenis gyógyítja a rákot, legalábbis az újonnan diagnosztizált rákeseteket. Rengeteg beszámoló van erről a protokollról az interneten, amely szerint életképes.

Hogy az előrehaladott rákot meggyógyítja-e, az ismeretlen számomra, de minden bizonnyal életképes része bármilyen rákkezelésnek.


8. (*)(+) Répalé stb.

A répalé közismerten kiváló rákkezelés. Valóban, a répalé önmagában is meggyógyított már sok-sok rákbeteget, bár gyanítom, hogy egyesek hozzátesznek egy kis céklalevet és más dolgokat is a répaléhez. Én 1-2 TEÁSkanál céklalevet adnék minden 2,5 dl répaléhez.

Lásd a következő cikket:
Répaléprotokoll


Hogyan működik ez a kezelés?

Egyesek kritizálják ezt a protokollt, mert szerintük a répában és a céklában sok „cukor” van. JÓ. Ez lehetővé teszi, hogy célba vegyék a ráksejteket.

Valójában úgy kerültem a rákkutatás területére, hogy elolvastam olyan emberek beszámolóit, akik répalevet ittak, rendszerint egy kis céklalevet belekeverve, és meggyógyították a rákjukat otthon. Sok beszámolót láttam, és még beszéltem is az egyik személlyel. A bizonyság elsöprő erejű.

A répalé megöli a ráksejteket. Egyesek almalevet is hozzátesznek ehhez a protokollhoz.

A nyers répalé, nyers citromhéj (lásd a következő részt), nyers céklalé és sok más nyers gyümölcs és zöldség oxálsavat tartalmaz. Az oxálsav halálos a ráksejtek, mikroorganizmusok stb. számára. Van egy kiváló könyv erről a témáról, amelynek címe: Hart Dietary Procedure Plan – Cancer The Cure Is In The Food – Oxalic Acid – God’s Natural Chemotherapy [Hart diétás eljárási terv – Rák – Az étel meggyógyít – Oxálsav – Isten természetes kemoterápiája]. Magas oxálsavtartalmú élelmiszerek listája:
Buzzle website

A megevett élelmiszerek körülbelül 50%-a legyen magas oxálsavtartalmú (de nem túl sok zöld).


9. (*)(+) Naponta hat citrom (lúgos)

Bár a rákbetegnek csak egy erősen lúgos protokollt kellene használnia naponta, ez a protokoll nem annyira lúgos, hogy megzavarja a szódabikarbónát.

A személy fagyasszon le sok citromot. Azután vegyen belőlük hatot naponta, és reszelje le őket (a bőrrel együtt). Vegye ki őket a hűtőből, és egyen meg egyszerre egyet vagy kettőt.

Várnunk kell körülbelül fél órát, hogy kiolvadjanak, mielőtt le tudjuk reszelni őket. Íme egy YouTube-videó arról, hogy hogyan reszelni a citromot:
YouTube-videó a citrom reszeléséről

A beteg mindennap hat lereszelt citromot fogyaszt el.

Voltak, akik meggyógyultak a rákjukból úgy, hogy ezt csinálták, bár én mint rákkutató biztos, hogy más dolgokat is csinálnék, amelyek nem zavarják meg ezt a protokollt.


Hogyan működik ez a kezelés?

Ezt a protokollt sok komoly beszámoló támasztja alá. És legalább egy gyógyászati központ Mexikóban ezt használja fő protokollként.

A legvalószínűbb, hogy ez a protokoll úgy működik, hogy megöli a mikroorganizmusokat a ráksejteken belül, és visszaalakítja őket normális sejtekké.


10. Fitoplankton: a szupertápanyag

Az Ocean’s Alive (fitoplankton) óriási számú ásványi anyagot és más alapvető tápanyagot tartalmaz az óceánból. Teljesen természetes üzemanyag a mitokondriumok számára:
Ocean’s Alive (fitoplankton)


11. (*) Hidrogén-peroxid (elhagyható)

A hidrogén-peroxid az egyik legismertebb alternatív rákkezelés. Mindemellett önmagában nem elég erős ahhoz, hogy teljes kezelés legyen. Ám e protokoll elemeivel kombinálva nagyon hatékony kiegészítés lehet.

Az adag ehhez a protokollhoz 15 csepp 35%-os H2O2 egy pohár tisztított vízben. Van néhány súlyos és szigorú biztonsági figyelmeztetés, amikor ezt a protokollt használjuk, és fokozatos adagnöveléssel szoktatjuk hozzá a gyomrot ennek a protokollnak a fogyasztásához.

Az, hogy ezt a 15 cseppet naponta egyszer, kétszer vagy háromszor fogyasztjuk, önálló döntés kérdése.

Amikor fő rákprotokollként használunk hidrogén-peroxidot, akkor naponta háromszor 25 cseppet használunk 15 csepp helyett. Tehát használjon belőle annyit, amennyire úgy gondolja, hogy szüksége van.

Van egy másik lehetőség ennél a protokollnál: fürdőként használni hidrogén-peroxidot. Az útmutatás ehhez megtalálható a cikkben.

Tanulmányozza ezt a cikket nagyon-nagyon alaposan, nagy figyelmet fordítva a biztonsági szabályokra és a fokozatos adagnövelésre (azaz ne legyen egy időben C-vitamin és hidrogén-peroxid a gyomorban):
Hidrogén-peroxid-protokoll


Hogyan működik ez a kezelés?

Néhányan úgy gondolják, hogy a hidrogén-peroxid megöli a ráksejteket. Ezzel nem értek egyet. A legvalószínűbb, hogy megöli a mikroorganizmusokat a ráksejteken belül, nagyjából úgy, ahogy a LIPH működik. A sejtek úgy „gondolják” róla, hogy víz.


11. High RF Frequency Generator with Plasma Amplifier, High RF Frequency Generator with Linear Amplifier és/vagy ParaZapper UZI

A rák eredendő okai olyan mikroorganizmusok, amelyek a szerveken belül találhatók, különösen a májban. Ezek a mikroorganizmusok, például az orsóférgek, galandférgek stb., ellopják a tápanyagokat a szervektől. Ez legyengíti a szerveket, és egy láncreakció azt okozza, hogy legyengül az immunrendszer. Amikor gyenge az immunrendszer, akkor a ráksejtek kicsúsznak az irányítás alól, a test tele van mikroorganizmusokkal, stb.

Az egyik fő módszer a rák leküzdésére az, hogy megszabadulunk ezektől a mikroorganizmusoktól és parazitáktól. A májtisztítás, amelynek leírása megtalálható alább, az egyik mód arra, hogy segítsen megszabadulni ezektől a mikroorganizmusoktól. Ezeknek a dolgoknak a végzése felturbózza az immunrendszert, és az immunrendszer elkezd küzdeni a rák ellen.

Ám a túlbiztosítás döntő fontosságú, és mindkét High RF Frequency Generator készülék megölheti a mikroorganizmusokat/parazitákat a szervekben, a véráramban és a ráksejteken belül. Ugyanakkor, még e készülékek mellett is, a „májtisztítás” továbbra is javasolt.

A High RF Frequency Generator with Linear Amplifier nem javasolt a nyakban vagy a fölött található rákoknál, mivel az elektromos jel nem jut el közvetlenül azokra a területekre. A High RF Frequency Generator with Plasma Amplifier mindenhova eljut.

A High RF Frequency Generator with Plasma Amplifier MINDIG javasolt azok számára, akiknek futja rá, mert a D protokoll 8 órán át használható, miközben a beteg alszik. Ezenkívül hatásosabb, és nem igényel drótokat.

A ParaZapper azért szerepel a felsorolásban, mert ez a rém olcsó protokoll, és sok embernek nem fogja futni semelyik High RF Frequency Generator készülékre. Viszont a ParaZapper el fogja távolítani a mikroorganizmusokat a vérből, és valószínűleg el fogja távolítani a mikroorganizmusokat és a parazitákat a szervekből, de nem vagyunk teljesen biztosak benne.

E három készülék bármelyike mellett a „májtisztítás” továbbra is erősen javasolt.

Mindhárom készülék ahhoz hasonlóan is hat, ahogy a Bob Beck-féle készülék, mivel ezek a véráramban is megölik a mikroorganizmusokat, tehát a Bob Beck-protokoll nem szükséges, ha a három készülék közül bármelyiket használjuk, de nem fog ártani a használata.

A következő a cikkben a High RF Frequency Generator with Plasma Amplifier-t úgy hívják, hogy „High RF Frequency Device – Plasma”:
High RF Frequency Protocol

A javasolt ParaZapper az UZI készülék. Kövesse a következő útmutatást:
1. Menjen a következő weboldalra: http://petzapper.com/UZI.html
2. Keressen rá a következőre: „UZI Bundle”
3. Válassza az UZI-t (ne az UZI-2-t).

Íme egy másik ParaZapper modell, amelynek készülünk a kutatására, az MY, és ez 3,915 Hz-es:
http://petzapper.com/my.htm

Miután mindezt elmondtuk, a ParaZapper készítője új modellekkel is kijött (UZI-3 és CC2), tehát tájékozódjon ezekről is.


Hogyan működik ez a kezelés?

A rák mikrobás betegség, tévedés ne essék.

A szervekben lévő mikroorganizmusok és paraziták a rák eredendő oka, mert ezek legyengítik az immunrendszert.

A véráramban lévő mikroorganizmusok szintén legyengítik az immunrendszer. De konkrétan a ráksejteken belüli mikroorganizmusok miatt van az, hogy bármelyik sejt rákos.

A High RF Frequency Generator 0 készülékek mindhárom helyen előforduló mikroorganizmusok/paraziták ellen jók.

A ParaZapper a háromból kettő ellen jó, de olyankor is segít építeni az immunrendszert, ha valakinek nem futja egy High RF Frequency Generator-re.

A ParaZappernél két elektróda (egy pozitív és egy negatív) között az elektromos áram úgy nézne ki, mint egy futball-labda, ha láthatnánk. Helyezzük úgy az elektródákat, hogy a „futball-labda” területében benne legyenek a szervek. A véráramról automatikusan gondoskodni fog.

Egy másik lehetséges ParaZapper ugyanettől a forgalmazótól a ParaZapper MY.


13. (+) Valódi napfény (elhagyható)

Nagyon sokat segít naponta körülbelül háromnegyed órát kimenni a napra. Lassan kell elkezdeni, hogy ne következzen be leégés, talán csupán napi 15 perccel kezdve, és fokozatosan növelve az időt. NE használjunk semmilyen típusú napvédő szert. A napvédő szerek kiszűrnek bizonyos fényhullámhosszakat, és valójában bőrrákot okozhatnak.


Hogyan működik ez a kezelés?

Jó néhány könyv van a könyvtáramban, amelyek említik a napfény előnyeit rákbetegek számára. Nem világos, hogy pontosan miért segít a napfény a rákbetegeken. Esetleg megöli a mikroorganizmusokat a véráramban, esetleg energizálja a sejteket, esetleg segíti az immunrendszert, vagy e dolgok valamilyen kombinációja.

Teljesen lehetséges, hogy a napfény rezgései berezgetik a vérben a hemoglobint, amely aztán elviszi ezeket a rezgéseket a ráksejtekhez, ahol a rezgések megölik a ráksejteken belüli mikroorganizmusokat.


14. (**)(+) Más nem drága protokollok

Ez egy cikk, amely további ötleteket ad nem drága rákkezelések használatára. Például a daganattal rendelkezők számára vannak protokollok ebben a cikkben a daganatok zsugorítására.

Lásd a következő cikket:
Nem drága rákkezelések

Erősen javasolt a Frolov-féle oxigénkészülék.


15. (*) Essiac tea

A máj kávébeöntéssel való védelme helyett az Essiac teát választottam. Az Essiac tea 4 gyógyfüvet tartalmaz (bizonyos receptúrák több mint 4-et), amelyek közül kettő a máj védelmére szolgál. A másik kettő a ráksejteket célozza és öli meg.

Ha viszont a beteg gyengévé válik – a máj megterhelése miatt (még ha fogyaszt is Essiac teát) –, akkor szükség lehet naponta egy vagy több kávébeöntésre. Ilyen esetben vegye fel velem a kapcsolatot.

Bár ez az elem a máj védelme érdekében szerepel itt, az Essiac tea már sok rákbeteget gyógyított meg önmagában is. Íme a cikk:
Essiac tea


Hogyan működik ez a kezelés?

Ez egy újabb protokoll, amely már öröktől fogva létezik. A legmegszokottabb receptúrában négy gyógyfű van. Közülük két gyógyfű a ráksejtek megölésére való. A másik két gyógyfű a máj megvédésére való, hogy ne terhelődjön túl a hulladékanyagoktól.


16. Ultraibolyafény-terápia (UVA) (elhagyható)

Ez a protokoll ultraibolya fényt használ a véráramban lévő mikroorganizmusok biztonságos megölésére (nagyon hasonlóan a Bob Beck-protokollhoz), de a ráksejteken belül is megöl mikroorganizmusokat. Tehát nem csupán az immunrendszert turbózza fel, hanem ráksejteket is visszaalakít normális sejtekké.

Íme egy link a cikkhez:
Ultraibolya-terápia


Hogyan működik ez a kezelés?

Az egyik lányomnak vírusos fertőzése volt. Használta ezt a protokollt, és súlyos Herxheimert kapott. Ez azt bizonyítja, hogy ez a protokoll mikroorganizmusokat öl meg a véráramban, és ezzel felturbózza az immunrendszert.

Amikor én használtam ezt a protokollt, zenét hallgattam közben, mert unalmas lehet fél órán át vagy tovább a földön feküdni.

Az, hogy a rezgések elszállítódnak-e a szervekhez, hogy a szervekben öljenek meg mikroorganizmusokat, nem ismeretes.

Figyeljünk arra, hogy van néhány nagyon fontos biztonsági szabály e protokoll használatakor.


17. (*) Májtisztítás (a rák eredendő okának leküzdése)

Mindenkinek vannak ráksejtek a testében, így felmerül a kérdés, hogy az egyik személyt miért diagnosztizálják rákkal, a másikat pedig miért nem.

Rendes körülmények között ennek az az oka, hogy az egyik személynek gyenge az immunrendszere. És mi teheti gyengévé az immunrendszert?

Ennek legközkeletűbb okai a szervekben lévő mikroorganizmusok. Ezek a mikroorganizmusok feltartóztatják a szervekben lévő sejtek felé tartó glükózt, mikotoxinokat választanak ki, és más dolgok révén is gyengítik a szerveket és ezáltal az immunrendszert.

Amikor a személy megszabadul ezektől a mikroorganizmusoktól, a szervek képesek újra energizálódni, az immunrendszer normálissá válhat, és gyakran maga az immunrendszer képes megszabadulni a ráktól. Természetesen sok minden más is van ebben a rém olcsó protokollban, ami segít az immunrendszernek elérni ezt.

Lásd a májtisztításról szóló cikkben szereplő elemeket:
Májtisztítás cikk


Hogyan működik ez a kezelés?

A ParaZapperhez hasonlóan ennek a protokollnak a fő célja, hogy megölje a mikroorganizmusokat a májban és más szervekben. Ezek a mikroorganizmusok feltartóztatják a glükózt, és ezáltal gyengítik a szerveket. Amikor gyengék a szervek, akkor gyengévé válik az immunrendszer is.

Tanácsos együttesen használni a ParaZappert (vagy a GB–4000-t) és a májtisztítást, mert ez fontos része ennek a protokollnak, és ebben az esetben a szinergia hasznos dolog.


18. Az e protokollhoz tartozó „rákétrend”

A „rákétrend” olyan dolgok listája, amelyeket nem szabad enni vagy inni e protokoll során.
Mivel megölni próbáljuk a mikroorganizmusokat, vagy visszaalakítani őket normális sejtekké, nem jó olyan dolgokat enni vagy inni, amelyek táplálják a mikroorganizmusokat.

Kerülnünk kell minden tejterméket és minél több cukorterméket. Valójában minden savas étel táplálhatja a mikroorganizmusokat.

De tartsuk észben, hogy a méz, a juharszirup stb. annak ellenére, hogy „cukrosak”, trójai falóként működnek, tehát jó dolgok rákkezelés esetén, ha kombinálva vannak valamivel, ami megöli a mikroorganizmusokat.

Emellett a rákétrendnek alapvetően „lúgosnak” kell lennie. Az erősen savas étrend lehetővé teszi, hogy a testben lévő mikroorganizmusok könnyebben elszaporodjanak.

Ebben a részben mondanom kell valamit a vér pH-járól. Egyesek úgy mérik a vér-pH-jukat, mintha ennek lenne valami köze a rákhoz. Hát, bizonyos mértékben van is, de a vér pH-ja távolról sem olyan fontos, mint a ráksejteken belüli pH.

A vér pH-ja befolyásolhatja ugyan a véráramban lévő mikroorganizmusok elburjánzását, a ráksejteken belüli pH viszont azt befolyásolja, hogy milyen gyorsan burjánzanak el a ráksejteken belüli mikroorganizmusok.

Az olyan protokollok, mint a céziumprotokoll és a Cellect–Budwig, erősen lúgos protokollok (a Kelmunnal együtt), de a fő célpontjuk a ráksejteken belüli pH.

A következő cikk további információkat ad a „rákétrendről”:
A „rákétrend”


Hogyan működik ez a kezelés?

Ez nem annyira „aktív támadás” a rák ellen, hanem inkább „védekező” taktika. A rákbetegek étrendje nem szabad, hogy ellehetetlenítse a rákkezelést azáltal, hogy táplálja a mikroorganizmusokat vagy a ráksejteket.


19. Az „élni akarás” fontossága

Sok rákbeteg rendkívül erős fájdalomtól szenved, és nagyon fél, hogy meg fog halni.

Fontos, hogy a család és a barátok elsöprően támogatást mutassanak a beteg irányában, és egyre csak biztassák, hogy győzze le a rákot.

Azokat, aki nem hisznek a természetgyógyászatban, és lepocskondiázzák a természetgyógyászatot, udvariasan (ha lehet) kérjük meg, hogy tartsák távol magukat a betegtől, és tartsák meg maguknak a véleményüket.

Az „élni akarás” bármilyen rákkezelés hatalmas szövetségese.


Fontos megjegyzés: a cachexia (olyan beteg, aki nagyon gyenge) leküzdése

Az olyan rákbetegek számára, akiket már legyengített a rák, több étrend-kiegészítő is van, amely segíthet ennek a gondnak a leküzdésében. Az ehhez kapcsolódó témák és kezelések megértése érdekében lásd „A rák kezelésének megértése” cikket.

A cikkben szereplő rákprotokollok (pl. a plazmasugárcsöves High RF Frequency Generator) túlontúl drágák ehhez a protokollhoz, de a cikk hosszan kifejti az „időnyerés” és a cachexiával való megbirkózás témáját, tehát minden rákbetegnek tanulmányoznia kell:
A rák kezelésének megértése cikk

Lásd a következő cikket is:
Cikk gyenge betegeknek


Hogyan döntsük el, hogy hatásos-e ez a protokoll?

Mivel ez nem drága protokoll, és mivel sok rákbeteg – még olyanok is, akiknek veszélyes rákjuk van – használja ezt a protokollt, fontos tudni, hogy hatásos-e ez a rákkezelés. Ez könnyű.

Elsőként látogassa meg a következő website-ot, és használja az ott szereplő két módszer közül az egyiket, hogy egy pontos értéket kapjon arra, hogy mennyire rákos ön:
Mennyire rákos ön?

Majd több héttel később (az ön kényelmi szintjétől függően) végezze el újra a tesztet ugyanattól a forgalmazótól.

Ha a rák mennyisége ugyanolyan maradt, vagy feljebb ment, akkor át kell váltania egy másik protokollra (feltéve, hogy az összes elemet használta ebből a protokollból).

Ha a rák mennyisége lejjebb ment, akkor maradjon ennél a protokollnál.

Akármelyik is a helyzet, kérem, küldje el nekem e-mailben (lásd alább) mindkét pontszámot.


Egy másik, megfontolásra érdemes rém olcsó protokoll

Olyanoknak, akik be tudják szerezni és megengedhetik maguknak anyagilag a bio lila szőlőt, a Brandt-féle szőlőkúra kiváló alternatívája a fenti protokollnak. Ez NEM kiegészítés a fenti protokollhoz, hanem teljesen önálló kezelés.

A lila szőlő több mint egy tucat olyan tápanyagot tartalmaz, amely megöli a ráksejteket.

 

Mivel a lila szőlő tele van glükózzal, a ráksejtek imádják a lila szőlőt, hiszen a ráksejteknek 15-ször annyi glükózreceptoruk van, mint a normális sejteknek.

E protokollnak nagyon magas a gyógyulási aránya olyanoknál, akik egymás után 30 napon át folyamatosan használják, és NEM csalnak.

Viszont nem élelmiszer jellegű elemeket LEHETSÉGES hozzátenni ehhez a protokollhoz.

Például a ParaZappert vagy a high RF frequency generator with linear amplifier -et, az ultraibolya fényt, az MSM/LIPH-et, a Cellfoodot, a Real Saltot, a hidrogén-peroxidot, a Bob Beck-protokollt és a Brandt-féle szőlőkúráról szóló cikkben felsorolt dolgokat LEHETSÉGES hozzátenni.

Az élelmiszertermékek gyengítenék ennek a protokollnak a hatásosságát.

De nagyon gyenge rákbetegeknek NEM javasolnám a Brandt-féle szőlőkúrát. A gyenge betegek rengeteg olyan táplálékot igényelnek, amelyek nem táplálják a rákot.

Ez nagyon hatásos protokoll azok számára, akik ki tudnak tartani egy szigorú étrend mellett.
Brandt-féle szőlőkúra


Ingyenes szakmai támogatás ehhez a protokollhoz

Bár nem drága protokoll, ennek a protokollnak minden egyes eleméről jól ismert az alternatív gyógyászatban, hogy nagyon hatásos. Ha elhatározza, hogy ezt a protokollt használja, a támogatás ingyenes. Vegye figyelembe a következő négy pontot:

1. Csak EGY erősen lúgos protokollt használjon bármilyen rákkezelésnél. Ebben a protokollban ez a szódabikarbóna. A citromot nem tekintjük erősen lúgosnak, tehát nem jelent ütközést mindkettő használata.

Ha a rém olcsó protokollt a Cellect–Budwiggal, cézium-kloriddal vagy bármilyen más erősen lúgos protokollal kombinálja, akkor NE használja a szódabikarbónát és a juharszirupot. Ez túl sok lúgosságot jelentene.

2. Küldje el nekem e-mailben minden esetleges kérdését.

 

3. Kérem, küldjön nekem egy e-mailt havonta egyszer, és számoljon be, hogy hogy mennek a dolgok (jól vagy rosszul.).

 

4. Amikor már kapott tőlem egy e-mailt, MINDIG „válaszoljon” az e-mailjeimre, hogy a teljes levelezésünk benne legyen mindegyik e-mailben.

Megjegyzés: Amikor először küld nekem e-mailt, emlékeztessen, hogy megadjam két olyan termék nevét, amelyeknek e website-on való említése (a forgalmazók által) nincs megengedve számomra. Az egyiket az MSM/LIPH-protokollnál használjuk. Mindkettő önmagában is gyógyított már meg rákot.

E-mail címem:
Webster Kehr e-mail


FDA és Independent Cancer Research Foundation lemondó nyilatkozat

Erre a linkre kattintva megtekintheti a lemondó nyilatkozatot.
Lemondó nyilatkozat