Ez R. Webster Kehr 2013. augusztus 29-én közzétett cikkének fordítása.


Mennyire rákos ön (pl. mammográfia)?

Ez a website javasol egy vérvizsgálatot annak meghatározására, hogy mennyire rákos a beteg. Ez a vérvizsgálat elvégezhető 2-3 hónaponként annak meghatározására, hogy hatásos-e az a rákkezelés, amelyet alkalmazunk. Más szóval, ha a rák mennyisége az egymást követő vérvizsgálatoknál csökken, akkor a kezelés működik (ám ez nem jelenti azt, hogy nem lehetnek erősebb kezelések):

Vérvizsgálat

Ami a mammográfiai vizsgálatokat illeti, egy új tudományos könyv részletesen beszél a mammográfiáról. Megsúgok valamit: ez a könyv kedvezőtlen színben mutatja be a mammográfiát.

Az e-könyv neve: „A mammogramok mítosza: a mammográfia független vizsgálata, amit az orvosi szakma nem akar, hogy kiderüljön” Rolf Hefti tollából. Menjen a következő website-ra:

The Mammogram Myth

Ez a website, a Cancer Tutor, hivatalosan semleges a mammográfia használatát illetően, mert vannak előnyei és kockázatai is, javasoljuk viszont a vérvizsgálatokat.


A mellrák oka

A mellrákkal való megbirkózás bonyolultságát közvetlenül okozhatják fogfertőzések. A szokásos fogászati beavatkozások (pl. gyökérkezelések, foghúzások stb.) durva fertőzéseket okozhatnak a szájban. Ezek a fertőzések pedig nagyon veszélyes méreganyagokhoz vezetnek (ezek a fertőzéseket okozó mikroorganizmusok salakanyagai).

Ezenkívül a fogterület fertőzései továbbterjedhetnek a májhoz, amely a mikroorganizmusok nagy inkubátora. Így a mellek folyamatosan fertőző anyagokat kapnak a szájból is és a májból is.

Úgy vélem, sok mellrákos beteg, aki meghal, nem a rákjába hal bele, hanem inkább azokba a fertőzésekbe, amelyek a szájból lejutnak a májba és a mell(ek)be.

Bill Henderson már több éve hirdeti, hogy a fogászati beavatkozás a rák egyik okozója.

Én személyesen láttam olyan hőtérképet, amely egy erős piros foltot mutatott a szájban (a fogfertőzést), és egy erős piros foltot a jobb mellben vagy a májban (amely szintén a test jobb oldalán van). Ez azt mutatta, hogy a fertőzés átterjedt a szájból a mellbe és a májba.

És valóban, egy nagyon vékony piros vonal húzódott a szájtól a mellhez és/vagy a májhoz egy piros ívben, amely látható volt a hőtérképen. Ez a vörös ív a fertőzés átterjedése volt a szájból a nyirokrendszeren keresztül. Más szóval, a fertőzés a nyirokrendszeren keresztül terjedt át a jobb mellhez.

Mivel a rákot egy csúnya mikroorganizmus okozza, teljesen lehetséges, hogy ez a mikroorganizmus sok esetben valójában a szájból származik. Egy gyökérkezelés szó szerint „biztonságos menedéket” nyújt a mikroorganizmusoknak, mert a vérrendszer, a nyirokrendszer és az immunrendszer NEM TUDJA megközelíteni és ezáltal elpusztítani az olyan mikroorganizmusokat, amelyek egy gyökérkezelésben élnek. Ez már több évtizede ismert.

  • „Dr. Weston Price és a Mayo Klinika 1910-től 1920-ig beszámolt arról, hogy olyan bakteriális képződményeket találtak gyökérkezelésekben, amelyeket át lehetett vinni állatokba, és az állatok 80-100%-ánál létrehozták ugyanazokat a betegségeket, amelyek az emberi donornak voltak. A szívbetegségeket kifejezetten az esetek 100%-ában át lehetett vinni. Ezeket a kutatásokat azóta elhallgatják a különféle fogászati szövetségek az Egyesült Államokban.” Idézet Dr. Hal Huggins fogsebésztől

Egy 150 mellrákos betegről szóló tanulmányban, amelyet Dr. Rau készített Svájcban, a betegek közül 147-nek voltak gyökérkezelései ugyanazon a meridiánon, ahol a mellrák volt. A maradék 3-nak szintén voltak fogászati problémai ugyanazon a meridiánon, de ezeket nem gyökérkezelések okozták, hanem az állkapocscsont fertőzései, amelyeket valamilyen más fogászati beavatkozás okozott.

Egy másik orvos hasonló tapasztalatról számolt be az ő mellrákos betegeinél.

A gyökérkezelések biztonságos menedéket teremtenek a rákot okozó baktériumok számára. Ezek a rákot okozó mikroorganizmusok nem a gyökérkezelésekben jelennek meg eredetileg. A mikroorganizmus a testben jelenik meg eredetileg (mármint legvalószínűbb, hogy a rákot okozó mikroorganizmus a Helicobacter pylori, amely a gyomorban él, de átterjedhet bárhová a testben, mert gyakran benne van a véráramban), és a gyökérkezelések lehetővé teszik, hogy némelyikük „boldogan éljen”, miközben megbújik a gyökérkezelés(ek)ben, az immunrendszer bármiféle közbeavatkozásától távol. Valójában sokféle típusú mikroorganizmusnak van szerepe a rák különböző megnyilvánulásaiban.

A statisztikák azt mutatják, hogy az állandó újrafertőződés megakadályozza a testet abban, hogy sikeresen legyőzze a mellrákot. Úgy fest, hogy amikor egy nő (vagy néha férfi) mellrákot kap, akkor a test általában képes ezt leküzdeni, hacsak nincs a személynek egy gyökérkezelése ugyanazon a meridiánon. A gyökérkezelések a jelek szerint lehetővé teszik, hogy a rák nyerje meg a csatát.

Lényegében valószínűleg a következő történik: Egy nőnél a rák mikroorganizmusa ártalmatlanul szétterjed a véráramban. Egy gyökérkezelés vagy más fogászati beavatkozás miatt e mikroorganizmusok az állkapocscsonton vagy egy üres fogon belülre is bejutnak, és ott biztonságos menedékre találnak, ahol élni tudnak. Ezután átterjednek a nyirokrendszeren keresztül a mellbe és/vagy a májba, és fertőzést hoznak létre a mellben, amely oda vezet, hogy normális sejtek a belsejükben tartalmazzák ezeket a mikroorganizmusokat.

Miután ezek a mikroorganizmusok bejutnak a normális sejtek belsejébe, azok a sejtek rákossá válnak. Ahogy ezek a sejtek osztódnak, mindkét leánysejtben meglesznek ezek a baktériumok, és mindkét sejt rákos lesz.

És ha ez még nem volna elég, a gyökérkezelt fogakban és a májban a mikroorganizmusok ellenőrizetlenül szaporodnak, és nagy tömegben hoznak létre méreganyagokat. Ezek a méreganyagok önmagukban meg tudnak ölni egyes betegeket.

Ez az egyik ok, amiért a High RF Frequency Generator with Plasma Ray Tube (amely a Cellect–Budwig-protokoll része – lásd alább) szintén felveszi a harcot a testben és a véráramban, illetve talán a gyökérkezelt fogakban lévő mikroorganizmusokkal.

Lásd a következő cikket, amelyből ez az egész megérthető:

Rákelmélet (avagy mi okozza a rákot?)

Lásd Dr. Alan Cantwell orvos Four Women Against Cancer (Négy nő a rák ellen) című könyvét, amely további bizonyítékokat nyújt arra, hogy a rákot mikroorganizmusok okozzák.

A lényeg az, hogy sok esetben jóformán lehetetlenség teljesen megszabadulni a mellráktól anélkül, hogy eltávolítanák az összes gyökérkezelést, állkapocscsonton belüli fertőzést stb.

Igaz ugyan, hogy ha a gyökérkezelt fogakat 3%-os élelmiszer-minőségű hidrogén-peroxidban áztatjuk (tehát 3%-os élelmiszer-minőségű hidrogén-peroxidot veszünk a szánkba úgy, hogy egyszerre 2-3 percig ellepje a gyökérkezelt fogakat) naponta kétszer, az megölheti a gyökérkezelt fogakban lévő mikroorganizmusokat, viszont a legtöbb gyökérkezelt fognak koronája is van, amely nem engedi be a folyadékokat a fog belsejébe, csak esetleg a koronák aljánál. Tehát vigyázzunk azzal, hogy a hidrogén-peroxid-oldatra hagyatkozunk, ha a gyökérkezelt fogaknak koronájuk van.

És igaz ugyan, hogy a High RF Frequency Generator with Plasma Ray Tube elektromos jele könnyen behatol a gyökérkezelt fogakba, ám a mikroorganizmusoknak elegendő folyadékban kell lenniük ahhoz, hogy a jel megrezgesse és megölje a mikroorganizmusokat. A ráksejteken belül vagy a véráramban ez könnyű, de egy száraz gyökérkezelt fog belsejében esetleg nem lesz teljesen sikeres. Ezért lehet szükség magasan specializált tudású fogorvosokra.

A legjobb megoldás az, ha egy nagyon jó képesítésű fogorvossal biztonságosan eltávolíttatjuk a fertőzéseket a szájból. Bár ezek a fogorvosok rendszerint biológiai fogorvosok vagy holisztikus fogorvosok, a LEGTÖBB biológiai és holisztikus fogorvos NEM rendelkezik képesítéssel ennek a műveletnek az elvégzésére. Azok a fogorvosok, akik el tudják végezni ezt a műveletet, speciális képzéssel rendelkeznek.

Egyes rákbetegek meggyógyultak a rákjukból azáltal, hogy meggyógyíttatták a fertőzéseiket, és semmi mást nem tettek.

Ám a fogászati munka költsége nagyon magas lehet. Gyakran több mint 10 000 dollárba kerül elvégeztetni ezt a fogászati munkát. Amikor ezt a műveletet végzik, egyúttal eltávolítják a higanyt, a fertőzött foghúzásokat, gyökérkezeléseket (általában hidakkal pótolva) stb. Ezek mind nagyon fontos dolgok, amelyeket meg kell tenni.

Ahhoz, hogy meghatározzuk, hogy a mi esetünkben szükség van-e erre a műveletre, egy egyszerű hőtérkép, amelyet az orrtól a derékig készítenek el, valószínűleg kimutatja a művelet szükségességét. Ha piros foltok láthatók a szájban és a mellben (különösen, ha egy halvány piros vonal látható közöttük), akkor szinte biztos, hogy szükség van a fogászati műveletre.

Ahhoz, hogy a problémáink kezelésére képesített fogorvost találjunk, olvassuk el a következő cikket és az e fejezet utáni fejezetet:

Két fejezet a fogászati kérdésekről és a rákról

Azok, akiknek nem telik erre a teljes műveletre, esetleg elmehetnek egy biológiai fogorvoshoz, hogy kiszedessék a higanyt. Viszont van néhány SÜRGŐS FIGYELMEZTETÉS a higany kiszedetéséhez.

Sürgős figyelmeztetések a higany kiszedéséhez.


Még rosszabb a helyzet

A májban lévő mikroorganizmusoktól való megszabadulás teljesen más, mint a véráramban lévőktől való megszabadulás. Az olyan dolgok, mint az ezüstkolloid, amelyek távol tudják tartani a mikroorganizmusokat a véráramból, nem tudják megközelíteni a májban lévő parazitákat és mételyeket. Mindenképpen használni kell az összes „Auto Channel”-t, amely májparazitákat, -mételyeket stb. említ. Valójában az Independent Cancer Research Foundation útmutatójában szereplő „sweep”-ek (pásztázások) automatikusan tartalmazzák ezeket a frekvenciákat.

Megjegyzés: A High RF Frequency Generator with Plasma Ray Tube megvásárlása esetén el kell olvasni a fenti cikket (High RF Frequency Generator with Plasma Ray Tube Information), és e-mailt kell írni az Independent Cancer Research Foundation-nek (e-mail cím annak a cikknek az alján), hogy adják meg az útmutatót a High RF Frequency Generator rák esetén való használatához. Ez jelszóval védett, és NINCS benne az útmutatóban.

Akiknek nem telik ezekre a készülékekre, azoknak segíthet egy Hulda Clark Zapper is, és képes lehet rá, hogy teljesen megszabaduljon tőlük. Ezek a készülékek általában 200-600 dollárba kerülnek. Az Independent Cancer Research Foundation egyelőre nem ajánl forgalmazót, tehát a Google-t kell használni ehhez.

Lényegében a „zapper”-nek elektromos áramot kell létrehoznia a jobb csukló belseje és a jobb boka belseje, illetve a jobb csukló belseje és a bal boka belseje között. Felváltva kell felhasználni az időt (naponta egy-egy órát mindegyik típusú áramra) e között a két elektromos áram között.

Körülbelül 65 milliamper kell a szív megállításához, ezek a készülékek pedig sokkal-sokkal kisebb áramerősséggel működnek.


Fontos információk a mellrákról

1. megjegyzés: A mellrákos beteg mellei nagyon keménnyé válhatnak. Fontos – különösen akkor, ha van valami olyan tünet, hogy a mell(ek) keménnyé válik (válnak) –, hogy a rákbeteg masszírozza a melleit a keménnyé válásuk megakadályozása érdekében.

2. megjegyzés: MINDEN mellrákos betegnek a hormonok, a jód és a rák szakértőjévé kell válnia. Mike Vrentas – aki a Cellect–Budwig-protokollt támogatja otthoni használatra, és minden mellrákos betegnek tőle kellene támogatást kapnia, aki otthon kezeli a rákját – ezeket a témákat megtárgyalja az előadásaiban.

Here’s more information on Cellect-Budwig:
CellectBudwig

Lásd még:

A pajzsmirigy, a hormonok és a rák


Javasolt elsődleges kezelés: Cellect–Budwig-protokoll

Két okból is a Cellect–Budwig-protokoll az erősen javasolt protokoll mellrák esetén. Először is ez az egyik legjobb alternatív rákkezelés a Földön. Gyorsan hatni kezd, segít összezsugorítani a daganatokat, segít csökkenteni a fájdalmat, stb., stb.

A másik ok, amiért ezt a protokollt kell választani, az, hogy a telefonos támogatást nyújtó személy, Mike Vrentas a szakértője ennek az általa megalkotott protokollnak, plusz szakértője az előrehaladott mellrákos esetekkel való foglalkozásnak (beleértve a nagy daganatokat), és szakértő a mellrákos betegekre váró fogászati ügyekben, a mellrákos esetekre váró hormonokkal és jóddal kapcsolatos ügyekben stb.

Így egyrészt a protokoll, másrészt a telefonos támogatást nyújtó személy miatt egyszerűen esik a választás erre a protokollra.

Ez a protokoll tartalmaz egy Cellect nevű nagyon kiváló terméket, zöldségleveket, laetrilt (pl. barackmag), sok napfényt (napvédő szerek, illetve naptej nélkül), D-vitamin bevitelét és más protokollokat.

E protokoll egyik kulcseleme a High RF Frequency Generator with Plasma Ray Tube, egy elektrogyógyászati készülék, amely nagyon hasonlóan működik, mint egy adótorony, vagyis nagyon gyenge elektromos jelet bocsát ki a levegőn keresztül.

E készülék segíthet a fogfertőzéseknél, de határozottan segít a mellekben lévő bármilyen fertőzésnél. De főként a rákkezelés része. Tehát segíthet egyrészt a rákkezelésben (mindegy, hol van a rák, akár a nyirokcsomókban is), másrészt a fertőzésnél.

A rákprotokollok mellett fontos használni a High RF Frequency Generator with Plasma Ray Tube máj- és nyirokprotokolljait is (tehát az „Auto-Channel”-eket).

1. megjegyzés: Van több dolog is, amely ütközik a Cellecttel, például a korallkalcium (amely túl lúgosító a Cellecttel együtt), illetve a Budwiggal, például a C-vitamin. Mindenképpen tanulmányozni kell a Cellect–Budwigról szóló cikket, hogy lássuk ezeknek a dolgoknak a listáját.

2. megjegyzés: A Cellect–Budwigról szóló cikk alján a Cellect–Budwiggal együtt használható javasolt kezelések találhatók. Mindkét protokoll javasolt mellrák esetén. A Fucoidan gyorsabban öli meg a ráksejteket, mint a Cellect–Budwig, így szinergikus a Cellect–Budwiggal. Az MSM/CS-protokoll pedig megbirkózik olyan fertőzésekkel, amelyek a fogfertőzések miatt a véráramban létezhetnek.

Íme a linkek a protokollhoz és a támogatásra vonatkozó információkhoz:

Cellect–Budwig-protokoll


Erősen javasolt kezelés a Cellect–Budwig után

Miután a beteg befejezi a Cellect–Budwigot, javaslom az átváltást a Plasma–Beck-protokollra (lásd a linkeket a bal oldali sávban). Már valószínűleg meg kell, hogy legyen a High RF Frequency Generator with Plasma Ray Tube (amely a Cellect–Budwignak és a Plasma–Becknek egyaránt része), így ennek a protokollnak a többletköltsége minimális lesz.

Tulajdonképpen a betegnek tanulmányoznia kell „A rák visszatérésének megakadályozása” cikket is, és követnie kell a kezelés összes fázisát, hogy megakadályozza, hogy a rák valaha is visszatérjen:

A rák visszatérésének megakadályozásaA „rákétrend”

Mivel a mellrák olyan szoros kapcsolatban áll a mikroorganizmusokkal, a „rákétrendnek” lúgosító étrendnek kell lennie, vagyis amikor csak lehet, kerülni kell a savasító ételeket. A túl sok savasító étel tönkreteszi a fő protokoll lúgosító hatását. Dolgozzunk együtt a forgalmazónkkal az étrend kialakításán.


Alább található néhány link különböző weboldalakhoz, amelyek a mellrákról szólnak.

 

Linkek a mellrákhoz és a baktériumokhoz
http://www.healingcancernaturally.com/causes2.html
http://www.rense.com/general44/russell.htm